Libnet.ro
UNICEF

22:46

Google Slides o alternativa pentru PowerPoint din Google Drive

Playtech Playtech,
Google Slides o alternativa pentru PowerPoint din Google Drive

Google Slides, un serviciu nu foarte popular al celor de la Google pentru realizarea de prezentari, a primit zilele trecute un update semnificativ. In cazul in care ati primit un fisier in Power Point si vreti sa-l editati rapid sau vreti sa creati de la zero o prezentare decenta, din fericire nu mai aveti nevoie de suita Office din ce in ce mai scumpa a celor de la Microsoft. De acum inainte, nici macar nu mai trebuie sa instalati vreo []. continuă pe Playtech

Secretarul general al NATO sustine o solutie politica pentru conflictul din Siria

Secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, a declarat, ieri, ca sustine o solutie politica pentru conflictul din Siria si a indemnat Guvernul de la Damasc si opozitia siriana sa participe la conferinta internationala propusa de catre Statele Unite si Rusia.

Ce apare pe Google Earth langa EPICENTRUL cutremurelor din Galati. Ce sunt acele cercuri?

Fenomenul straniu al cutremurelor din Galati inca nu a putut fi explicat de seismologii din Romania. Cu toate ca monitorizeaza non stop zona, inca nu au iesit cu o explicatie stiintifica a fenomenelor din.

Ce apare pe Google Earth langa EPICENTRUL cutremurelor din Galati. Ce inseamna acele cercuri?

Fenomenul straniu al cutremurelor din Galati inca nu a putut fi explicat de seismologii din Romania. Cu toate ca monitorizeaza non stop zona, inca nu au iesit cu o explicatie stiintifica a fenomenelor din.

Catalin Predoiu are rival in partid. Un alt politician PDL se inscrie in cursa pentru prezidentiale din 2014

Democrat-liberalul Gheorghe Falca, primar al Aradului, va intra in competitia interna a partidului in scopul desemnarii candidatului PDL pentru Presedintia Romaniei, conform unor surse din conducerea PDL Arad,.

Lovitura grea pentru patronii din Centrul Vechi. Afacerile care functioneaza in cladirile cu bulina rosie ar putea fi inchise

Farmaciile, barurile, restaurantele si cinematografele din cladirile cu bulina rosie ar putea fi inchise. Prevederea este inclusa intr-un proiect de lege care a intrat deja in dezbatere in comisiile din.

Cod galben de ceata joi dimineata, pentru judete din nord-estul tarii

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare cod galben imediata de ceata, pentru joi dimineata, intre orele 09. 00, care vizeaza judetele Botosani, Suceava, Neamt, Vrancea, inclusiv drumurile nationale si europene.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )