Libnet.ro
UNICEF

09:15

Primaria Capitalei a platit in ultimii 3 ani 100 milioane de euro pentru astuparea gropilor de pe bulevardele principale

Hotnews Hotnews,
 Primaria Capitalei a platit in ultimii 3 ani 100 milioane de euro pentru astuparea gropilor de pe bulevardele principale

Primaria Capitalei prin Administratia Strazilor Bucuresti a platit in ultimii 3 ani pentru intretinerea bulevardelor principale din Bucuresti circa 480 milioane de lei, adica putin peste 100 milioane de euro, potrit informatiilor furnizate de municipalitate la solicitarea HotNews. ro. In principal, acesti bani au fost folositi pentru astuparea gropilor din carosabil, inlocuirea bordurilor si reparatiile de intretinere anuala a strazilor. Cele 100 milioane de euro au ajuns in buzunarul firmelor Tehnologica Radion, Delta ACM, Euroconstruct, Straco Grup, Strabag si Procons. Desi se cheltuiesc foarte multi banii, nu se poate spune ca strazile din Bucuresti arata impecabil, mai ales dupa sezonul rece, marile bulevarde fiind pline de gropi. In comparatie, modernizarea bd-ului Liviu Rebreanu a costat 17 milioane de euro, bulevardul Buzesti-Berzei-Uranus - 55 milioane de euro, Pasajul rutier de pe Mihai Bravu - 35 milioane de euro, iar modernizarea soselelor Pantelimon si Iancului costa 70 milioane de euro. continuă pe Hotnews

Gala Premiilor Oscar 2014 a obtinut cea mai buna audienta din ultimii zece ani

Gala Premiilor Oscar 2014, ai carei mari castigatori au fost lungmetrajele 12 ani de sclavie/ 12 Years a Slave si Gravity: Misiune in spatiu, a obtinut cea mai buna audienta din ultimii 10 ani, adunand in fata micilor ecrane peste 43 milioane de telespectatori, a anuntat, luni, postul TV american ABC, citat de AFP.

Gala premiilor Oscar 2014, cea mai mare audienta din ultimii 10 ani

Gala premiilor Oscar 2014, ai carei mari castigatori au fost lungmetrajele 12 Years a Slave si Gravity, a obtinut cea mai buna audienta din ultimii 10 ani, adunand in fata micilor ecrane peste 43 milioane de telespectatori, a.

Forta Civica: Primaria Capitalei cheltuie, in mod inutil, banii publici

Organizatia de Tineret si Studenti a Partidului Forta Civica OTS FC) acuza Primaria Capitalei de irosirea banilor publici pe investitii inutile si de ignorarea adevaratelor probleme ale bucurestenilor, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

Gala premiilor Oscar 2014 a obtinut cea mai buna audienta din ultimii 10 ani

Gala premiilor Oscar 2014, ai carei mari castigatori au fost lungmetrajele 12 Years a Slave si Gravity, a obtinut cea mai buna audienta din ultimii 10 ani. Ceremonia a adunat in fata micilor ecrane peste.

Steve Ballmer regreta pentru Microsoft Mobile ultimii 10 ani

Intr-un interviu recent, fostul CEO Microsoft a recunoscut o greseala imensa a companiei pe care condus-o timp de 14 ani. in cazul in care nu era evident, universul gadgeturilor portabile la ora actuala este condus de Google prin a sa platforma Android si de Apple cu ale sale iDevice-uri. in contextul in care Microsoft realiza smartphone-uri cu mult inainte celor doua companii de mai sus, foarte multi s-au intrebat unde a gresit gigantul din Redmond. Zilele trecute, Steve Ballmer a [].

Combustibilii s-au scumpit de peste 22 de ori in ultimii 16 ani

In 16 ani, pretul combustibilului a crescut de peste 22 de ori. Daca 1998 un litru de benzina costa 2. 900 de lei, adica 29 de bani dupa denominare, in prezent, pretul aceluiasi produs a ajuns la 5,83 de lei. Pre.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )