Libnet.ro
UNICEF

11:31

Gratiela Gavrilescu, despre incendiul urias de la groapa de gunoi din Cluj: Factorii responsabili ai acestui incendiu sunt autoritatile locale

Antena3 Antena3,
Gratiela Gavrilescu, despre incendiul urias de la groapa de gunoi din Cluj: Factorii responsabili ai acestui incendiu sunt autoritatile locale

Gratiela Gavrilescu a facut primele declaratii cu privire la incendiul izbucnit la groapa de gunoi din Cluj. Cei de la mediu nu si-au facut treaba, iar consecinta ati vazut-o si dumnavoastra. Demisia. continuă pe Antena3

VIDEO Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu - foarte nervoasa la conferinta de presa de la Bistrita: in ce limba vreti sa vorbim ca sa intelegeti?

Gratiela Gavrilescu, ministrul Mediului, a avut o iesire nervoasa la conferinta de presa organizata la Bistrita.

Gratiela Gavrilescu si-a iesit din minti: Ministrul Mediului a inceput sa tipe la un jurnalist in timpul unei conferinte de presa (VIDEO)

Gratiela Gavrilescu, ministrul Mediului, a avut o iesire isterica in timpul unei conferinte de presa organizata la Bistrita. Ea a inceput sa tipe la un jurnalist care-i repeta ca sistemul de.

Ministrul Gratiela Gavrilescu l-a executat in direct pe seful Garzii de Mediu din Cluj

Decizia de demitere a fost luata dupa un raport al Directiei de Control din Ministerul Mediului si dupa ce Gratiela Gavrilescu a vizitat zona poluata .

Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, cere demiterea sefului Garzii de Mediu Cluj, unde ar fi cele mai grave probleme din Romania

Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, a anuntat luni, la Cluj-Napoca, intr-o conferinta de presa, ca solicita demiterea sefului Garzii de Mediu din judet, Marius Trita, pentru faptul ca nu si-ar fi facut datoria in ceea ce priveste depozitul de deseuri de la Pata Rat.

Casa Alba afirma ca este prematur sa se discute despre controlul armelor dupa atacul din Las Vegas

Casa Alba a afirmat luni ca este prematur sa se discute despre controlul armelor, in ziua in care 58 de oameni au murit si alti 515 au fost raniti intr-un atac armat comis in timpul unui concert de muzica country in Las Vegas, potrivit Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )