Libnet.ro
UNICEF

08:30

Gratuitate pe bani grei pentru pacientii care merg la clinicile private

Antena3 Antena3,
Gratuitate pe bani grei pentru pacientii care merg la clinicile private

Avem dreptul la analize si investigatii gratuite, de cateva ori pe an, in realitate, insa, gratuitatea e pe bani grei. Se intampla in mai toate clinicile private care au contract cu Casa Nationala de. continuă pe Antena3

Dragnea, despre votul prin corespondenta: Ar putea fi introdus si pentru cei care voteaza in tara, nu doar pentru diaspora

Liviu Dragnea, presedintele interimar al PSD, a declarat ca daca sistemul votului prin corespondenta va functiona bine pentru diaspora, si se va putea asigura securitatea acestuia, va putea fi introdus si pentru cetatenii care locuiesc in tara.

Sorin Oprescu, mesaj din arest pentru cei care il acuza: Aveti putintica rabdare, domnilor!

Alexandru Chiciu, avocatul lui Sorin Oprescu, a declarat ca l-a vizitat pe primar in arest, ca Oprescu nu va demisiona, iar mesajul sau pentru cei care s-au grabit sa-l acuze este Aveti putintica.

Marshall London este un telefon impresionant doar pentru cei care adora muzica [FOTO]

In urma cu ceva timp scriam ca Marshall lansase un smartphone cu Android dedicat pasionatillor de muzica. La IFA 2015 l-am vazut cu ochii nostri si, cu toate ca nu ne-a impresionat face-to-face la fel cum a facut-o in pozele de prezentare, ramane un dispozitiv reusit. in ultimii ani, am vazut numeroase companii care nu [] Marshall London este un telefon impresionant doar pentru cei care adora muzica [FOTO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Ziua decisiva pentru pacientii cu hepatita C. Se da drumul la tratamentul interferon-free?

Miercuri, 9 septembrie, reprezentantii CNAS au obligatia de a anunta rezultatul negocierilor pentru introducerea tratamentului fara interferon pentru hepatita C.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )