Libnet.ro
UNICEF

01:06

Sorin Oprescu, mesaj din arest pentru cei care il acuza: Aveti putintica rabdare, domnilor!

B1 B1,
Sorin Oprescu, mesaj din arest pentru cei care il acuza: Aveti putintica rabdare, domnilor!

Alexandru Chiciu, avocatul lui Sorin Oprescu, a declarat ca l-a vizitat pe primar in arest, ca Oprescu nu va demisiona, iar mesajul sau pentru cei care s-au grabit sa-l acuze este Aveti putintica. continuă pe B1

Marshall London este un telefon impresionant doar pentru cei care adora muzica [FOTO]

In urma cu ceva timp scriam ca Marshall lansase un smartphone cu Android dedicat pasionatillor de muzica. La IFA 2015 l-am vazut cu ochii nostri si, cu toate ca nu ne-a impresionat face-to-face la fel cum a facut-o in pozele de prezentare, ramane un dispozitiv reusit. in ultimii ani, am vazut numeroase companii care nu [] Marshall London este un telefon impresionant doar pentru cei care adora muzica [FOTO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Ce avocat cunoscut il va apara pe Sorin Oprescu

Avocatul angajat de Sorin Oprescu sa il apere este cel care a reprezentat-o, in fata judecatorilor, si pe Elena Udrea, in dosarul Gala Bute. Alexandru Chiciu este fostul director al sectiei II de la Parchetul National Anticoruptie care si-a schimbat numele in DNA.

Sorin Oprescu, independentul din vitrina PSD

Primarul Capitalei este de sapte ani de zile, dupa doua victorii la alegerile locale facilitate de o detasare de fatada de PSD. La ascensiunea sa au contribuit si slabiciunile partidelor de dreapta.

Primarului Sorin Oprescu, bolnav de diabet, i s-ar fi facut rau in sala de judecata: Edilul a refuzat sa fie transportat la spital

Edilul Sorin Oprescu, aflat in arest preventiv pentru luare de mita, s-a confruntat in noapte de duminica spre luni, pe cand se afla in sala de judecata, cu o criza diabetica. Conform RTV, medicii au.

Regele Mihai i-a retras lui Sorin Oprescu calitatea de membru al Ordinului Coroana Romaniei. Care au fost meritele pentru care a primit distinctia

Regele Mihai a luat decizia sa-i retraga lui Sorin Oprescu calitatea de membru al Ordinului Coroana Romaniei, in grad de Ofiter, dupa ce primarul Capitalei a fost arestat, prins in flagrant in timp ce lua mita.

Ce spune liviu Dragnea despre retinerea lui Sorin Oprescu

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica, la Antena 3, ca regreta ca edilul Capitalei Sorin Oprescu, a fost retinut pentru luare de mita. a reactionat dupa retinerea lui Sorin Oprescu.

Sorin Oprescu a fost retinut de DNA pentru luare de mita

Sorin Oprescu a fost retinut de procurorii DNA, fiind acuzat de luare de mita. in perioada 2013-2015, un grup bine organizat, la care a aderat si inculpatul Oprescu Sorin Mircea, a infiintat in administratia.

Foto: Oamenii care au sprijinit cariera politica a lui Sorin Oprescu

Cariera politica a lui Sorin Oprescu a inceput cu Ion Iliescu, care l-a adus in Partidul Democratiei Sociale din Romania PDSR) si a beneficiat de sprijinul unor oameni politici precum Adrian Nastase si Victor Ponta, dar si al PSD-ului. Chiar si Crin Antonescu, liderul PNL, a pledat la un moment dat pentru alegerea lui la Primaria Capitalei.

Sorin Oprescu a fost retinut de DNA pentru luare de mita. Perchezitia s-a incheiat, edilul a fost scos din casa cu catuse la maini

15:Sorin Oprescu a fost scos din casa cu catuse la maini si se indreapta spre sediul DNA. Mascatii au ridicat din locuinta edilului mai multe cutii cu documente. 15: Avocatul lui Sorin O.

REFERAT DNA Chirurg hi-tech: Sorin Oprescu folosea un aparat de bruiaj pentru telefoanele mobile. Banii, lasati sub o perna de pe canapeaua primarului. Mita de circa 1 milion de euro de la un denuntator

Primarul Sorin Oprescu avea un aparat care bruia semnalul telefoanelor mobile in timp ce discuta despre primirea spagilor la el acasa, arata procurorii DNA in referatul de arestare vezi fisier atasat). Oprescu folosea aparatul intr-un foisor din curtea casei sale, iar participantii la discutii erau obligati sa-si lase telefoanele mobile in acest dispozitiv de dimensiunile 1 m x 0,75 m, potrivit sursei citate. Un martor citat in referat arata ca i-ar fi dat lui Oprescu mita de circa un milion de euro in timpul a circa 20 de vizite acasa la primarul Bucurestiului. De notat ca, potrivit DNA, toate discutiile despre mita de la domiciliul primarului aveau loc noaptea.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )