Libnet.ro
UNICEF

18:30

Grav accident intre Buzau si Mizil: Doi morti si trei raniti grav

Antena3 Antena3,
Grav accident intre Buzau si Mizil: Doi morti si trei raniti grav

Doua persoane au murit, iar alte trei au fost ranite grav, in urma unui accident rutier produs luni dimineata pe DN1B Buzau - Ploiesti si in care au fost implicate trei autoturisme. Circulatia. continuă pe Antena3

Doi morti si cinci raniti dupa ce un autoturism a intrat pe contrasens si a lovit doua masini, pe DN1B

Doua persoane si-au pierdut viata, iar cinci sunt ranite in urma unui accident care a avut loc luni dimineata pe DN1B, intre popas Merei si intersectia cu Dealul Viei. Potrivit primelor informatii, in incident au fost implicate trei masini, iar drumul este blocat.

Finlanda: Abderrahman Mechkah, de 18 ani, principalul suspect in atacul terorist de la Turku, soldat cu doi morti

Un tribunal din orasul finlandez Turku a anuntat ca l-a identificat pe Abderrahman Mechkah, in varsta de 18 ani, ca fiind principalul suspect in atacul de vineri catalogat terorist de catre autoritatile finlandeze, soldat cu doi morti si opt raniti, relateaza News. ro, care citeaza AFP.

inca un accident, in judetul Buzau, in care au fost implicate trei autoturisme

Accident rutier, cu trei autoturisme implicate, s-a produs la ora 10. 30, pe DN 1B, la intersectia cu drumul DJ 203C. Un sofer care vira la stanga, spre Clondiru, a fost lovit din spate de un alt autoturism si prioiectat pe contrasens, unde a intrat in coliziune cu alta masina.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )