Libnet.ro
UNICEF

12:15

Grav accident in Turcia. Cel putin 12 oameni si-au pierdut viata

Antena3 Antena3,
Grav accident in Turcia. Cel putin 12 oameni si-au pierdut viata

Cel putin 12 oameni si-au pierdut viata si 7 au fost raniti in urma unui grav accident in lant, in sud-estul Turciei. De vina ar fi soferul unui microbuz care a intrat pe contrasens si s-a izbit violent de. continuă pe Antena3

Protest violent la Torino. Cel putin doua persoane au fost ranite

Cel putin doua persoane au fost ranite la Torino, unde un miting al formatiunii autonomiste Liga Nordului a prilejuit manifestatii ostile degenerate, adesea, in incidente violente. Scutierii au intervenit, de mai.

Cel putin 36 de persoane au murit in urma furtunilor din America de Sud

Cel putin 36 de persoane au murit in urma furtunilor care au traversat coasta pacifica a mai multor state sud-americane, iar bilantul ar putea creste, potrivit informatiilor anuntate sambata si citate de DPA,.

Cel putin 36 de persoane au murit, in urma furtunilor din America de Sud

Cel putin 36 de persoane au murit in urma furtunilor care au traversat coasta pacifica a mai multor state sud-americane, iar bilantul ar putea creste, informeaza Mediafax.

Cel putin 39 de persoane au murit in Yemen

Cel putin 39 de civili au murit in Yemen de la inceperea operatiunii militare conduse de Arabia Saudita contra rebelilor siiti houthi, au anuntat azi reprezentanti ai Ministerului Sanatatii yemenit, transmite AFP.

O parte din Parcul Tineretului a scapat de defrisare. Cel putin pe hartie

Cele doua hectare din Parcul Tineretului, unde a devenit proprietar Marioara Micsunescu dupa ce terenul a fost retrocedat, au scapat de defrisare. Cel putin pe hartie. Curtea de Apel Bucuresti a respins joi cererea Mariorei Micsunescu de a obliga Primaria Capitalei sa emita aviz de defrisare pentru arborii de pe acest teren, decizia fiind definitiva. Din mai 2014 pana in prezent insa, circa 30% dintre arborii de pe cele doua hectare au fost taiati ilegal, potrivit unui inventar realizat de Primaria Capitalei, din 415 arbori ramanad 287. Arborii au fost taiati pentru a face loc unui cartier de blocuri, una dintre cladiri fiind aproape gata.

7 motive pentru care ai nevoie de cel putin 8 imbratisari pe zi

Imbratisarea poate fi descrisa ca o stragere de mana din inima. Simpla actiune a imbratisarii creeaza energie pozitiva atat pentru cel care ofera imbratisarea cat si cel care o primeste. Stiinta i-a urmarit efectele.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2611 seconds )