Libnet.ro
UNICEF

11:45

Grecia Romania, duminica, ora 21.45, TVR 1. Piturca are echipa sub sapca: Motanul Stancu, in loc de Maxim!

Adevărul Adevărul,
Grecia Romania, duminica, ora 21.45, TVR 1. Piturca are echipa sub sapca: Motanul Stancu, in loc de Maxim!

Selectionerul a conturat primul 11 al Romaniei pentru meciul cu Grecia de duminica. Piti va incepe tot cu Bogdan Stancu, in defavoarea lui Maxim, si merge pe ideea sa nu luam gol. continuă pe Adevărul

Grecia - Romania, din preliminariile Euro 2016, transmis pe un ecran gigant la Arena Nationala

Partida Grecia - Romania, primul meci al tricolorilor din preliminariile Euro 2016, va putea fi vazut de fanii nationalei pe un ecran gigantic, la Arena Nationala din Bucuresti. Partida, programata pentru 7 septembrie, ora 21. 45, se va disputa la Atena.

Grecia vs Romania - Lotul complet selectionat de Victor Piturca

Victor Piturca a anuntat lotul de jucatori cu care va aborda partida cu Grecia din 7 septembrie, de la ora 21:45), prima din preliminariile pentru Euro 2016 la fotbal. Intra in material pentru a vedea jucatorii convocati de selectioner.

Grecia - Romania se va transmite pe un ecran urias la Stadionul National

Meciul Grecia - Romania, primul al echipei nationale din campania de calificare pentru EURO 2016, va fi transmis in direct pe 7 septembrie pe Stadionul National din Bucuresti, proiectat pe un ecran urias.

Cum au evoluat, in startul acestui sezon, cei 13 stranieri ai Romaniei convocati pentru meciul cu Grecia

Victoria Piturca a comvocat 13 stranieri pentru meciul de duminica viitoare cu Grecia 7 septembrie, 21. 45, TVR 1), partida de debut a tricolorilor in preliminariile lui Euro 2016 si ultima a selectionerului pe banca nationalei Romaniei.

Meciul Grecia - Romania va fi transmis pe un ecran urias, la Arena Nationala

Federatia Romana de Fotbal a anuntat, luni, ca meciul pe care reprezentativa Romaniei il va disputa la sfarsitul acestei saptamani, in deplasare, cu Grecia, in preliminariile Campionatului European din.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )