Libnet.ro
UNICEF

12:30

Greva in Belgia: Mai multe zboruri au fost anulate dupa ce 80% dintre piloti au intrerupt lucrul

B1 B1,
Greva in Belgia: Mai multe zboruri au fost anulate dupa ce 80% dintre piloti au intrerupt lucrul

80% dintre pilotii companiei Brussels Airlines sunt in greva. Mai multe zboruri, cu destinatia sau venind de la Budapesta, Geneva, Madrid, Berlin si Paris au fost anulate deja in cursul diminetii de luni. continuă pe B1

Ploile torentiale si inundatiile fac ravagii in Arabia Saudita. Mai multe cartiere au fost inundate

Mai multe scoli si universitati din orasul Riyad au fost inchise din cauza inundatiilor produse in mai multe cartiere ale capitalei Arabiei Saudite, relateaza AFP. Ploi abundente, insotite.

Peste 71% din apelurile la 112 sunt false. Cele mai multe sunt din Covasna, Calarasi si Mures

Peste 71% din cele peste 13 milioane de apeluri la numarul unic de urgenta 112, inregistrate in Romania in primele noua luni ale anului, au fost false. Cele mai multe au fost facute din judetele Covasna, Calarasi si Mures.

Noile reguli de control vamal la frontiera moldo-romana au fost anulate

Noile reguli de control la frontiera moldo-romana au fost suspendate dupa ce ordinul intrat in vigoare in noaptea zilei de ieri a starnit haos la cea mai mare vama de la granita de est a tarii.

Primaria Sectorului 1, premiata pentru cele mai multe tranzactii cu cardul la plata impozitelor

Primaria Sectorului 1 a fost premiata pentru cele mai multe tranzactii cu cardul la plata taxelor si impozitelor locale, inregistrand aproximativ zece la suta din acest tip de plati la nivel national.

VIDEO Cum arata instalatia de Craciun cu cele mai multe beculete din lume. Piedone a aprins-o in Sun Plaza

Primarul Sectorului 4, Cristian Piedone, a inaugurat inceputul iernii pe raza sectorului prin aprinderea beculetelor de Craciun in centrul comercial Sun Plaza. Instalatia de interior a fost pornita de edil si are cele mai multe beculete din lume.

Volkswagen: Piata auto se stabilizeaza in mai multe tari europene

Constructorul auto european Volkswagen VW) considera ca piata de profil din mai multe tari europene se stabilizeaza si a confirmat ieri tinta unor vanzari de 9,5 milioane de vehicule in acest an, la nivel mondial.

Cautat de politisti, a fost prins dupa ce a comentat la o poza cu el, pe Facebook.

Un american cautat de politie a fost prins dupa ce a comentat la poza cu el publicata de autoritati pe Facebook. Nichols Emond era cautat de politie pentru incalcari ale unei condamnari si posesie de arme. WMUR, un post TV din New Hampshire a publicat poza cu Emond pe Facebook, pentru a informa populatia. Imaginea a primit mai bine de 250 de comentarii, printre care si cateva semnate de utilizatorul Sin Demon, potrivit Antena 3. Sin Demon a uitat ca a ramas cu numele public, Nick Emond, si .

Un agent sef de la Brigada Rutiera a Capitalei a fost retinut dupa ce a luat mita 8.000 de euro

Un agent sef de la Brigada Rutiera a Capitalei, Biroul Accidente Usoare Sector 1, a fost retinut, dupa ce a fost prins luand mita 8. 000 de euro de la o persoana cercetata penal, careia i-a spus ca va interveni.

Un american cautat de politisti a fost prins dupa ce a comentat la o poza cu el, pe Facebook

Un american cautat de politie a fost prins dupa ce a comentat la poza cu el publicata de autoritati pe Facebook. Nichols Emond era cautat de politie pentru incalcari ale unei condamnari si posesie de.

Cum ar putea arata Romania in returul cu Grecia - Victor Piturca pregateste mai multe modificari

Dupa ce a pierdut cu 3-1 in mansa tur, Victor Piturca este nevoit sa schimbe strategia pentru partida cu Grecia de pe Arena Nationala. Conform gsp. ro, selectionerul i-ar putea titulariza pe Maxim, Chiriches si Nicolita.

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )