Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ploile torentiale si inundatiile fac ravagii in Arabia Saudita. Mai multe cartiere au fost inundate

Antena3 Antena3,
Ploile torentiale si inundatiile fac ravagii in Arabia Saudita. Mai multe cartiere au fost inundate

Mai multe scoli si universitati din orasul Riyad au fost inchise din cauza inundatiilor produse in mai multe cartiere ale capitalei Arabiei Saudite, relateaza AFP. Ploi abundente, insotite. continuă pe Antena3

Israelul si Arabia Saudita ar pregati in secret atacarea Iranului

Israelul si Arabia Saudita ar fi pregatit deja planuri pentru atacarea instalatiilor nucleare ale Iranului, masuri la care vor recurge imediat in cazul in care acrodul incheiat de marile puteri mondiale cu privire la programul nuclear al Teheranului va fi nesatisfacator, potrivit mai multor surse apropiate situatiei.

Israelul si Arabia Saudita coopereaza pentru lansarea unui ATAC MILITAR contra Iranului.

Israelul si Arabia Saudita coopereaza pentru elaborarea unor planuri de urgenta de atacare a instalatiilor nucleare iraniene in cazul in care marile puteri vor incheia un acord nesatisfacator cu regimul islamist de la Teheran, informeaza Mediafax citand presa britanica. Potrivit publicatiei britanice The Sunday Times, guvernele din Israel si Arabia Saudita sunt convinse ca un acord intre marile puteri si Iran nu va reusi sa blocheze componenta militara a programului nuclear iranian. In cadrul .

Se pregateste un atac contra Itanului? Israelul si Arabia Saudita banuite de cooperaree

Israelul si Arabia Saudita coopereaza pentru elaborarea unor planuri de urgenta de atacare a instalatiilor nucleare iraniene in cazul in care marile puteri vor incheia un acord nesatisfacator cu regimul islamist de la Teheran, afirma surse citate de.

Israel si Arabia Saudita s-ar pregati sa atace Iran

Israel si Arabia Saudita coopereaza pentru elaborarea unor planuri de urgenta de atacare a instalatiilor nucleare iraniene, in cazul in care marile puteri vor incheia un acord nesatisfacator cu regimul islamist de la Teheran, potrivit unor surse citate de The Sunday Times, conform Mediafax.

SURSE: Israelul si Arabia Saudita se pregatesc sa ATACE Iranul

Israelul si Arabia Saudita coopereaza pentru elaborarea unor planuri de urgenta de atacare a instalatiilor nucleare iraniene in cazul in care marile puteri vor incheia un acord nesatisfacator cu regimul.

Arabia Saudita: Tanar, exilat din propria tara pentru ca este prea frumos si sexi

Politia religioasa din Arabia Saudita a decis sa exileze un tanar din aceasta tara pentru ca este prea frumos si sexi, relateaza Daily Mail. Omar Borkan Al Gala a devenit o amenintare pentru.

Arabia Saudita, lovita de inundatii

Mai multe scoli si universitati din orasul Riyad au fost inchise din cauza inundatiilor produse in mai multe cartiere ale capitalei Arabiei Saudite, relateaza AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )