Libnet.ro
UNICEF

18:30

Grindeanu: in zona RURALA se sta mult mai bine cu VACCINAREA decat in zona urbana

B1 B1,
Grindeanu: in zona RURALA se sta mult mai bine cu VACCINAREA decat in zona urbana

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, sambata, la Timisoara, ca, statistic, in zona rurala se sta mult mai bine cu vaccinarea decat in zona urbana, pentru ca la orase,. continuă pe B1

Sorin Grindeanu: Statistic, in zona rurala se sta mult mai bine cu vaccinarea decat in zona urbana

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, sambata, la Timisoara, ca, statistic, in zona rurala se sta mult mai bine cu vaccinarea decat in zona urbana, pentru ca la orase, din prea multa informatie de medicina alternativa, unii.

Studiu. Jurnalistii beau prea mult alcool, nu isi administreaza emotiile foarte bine, dar rezista la presiune mai bine decat bancherii

Creierele jurnalistilor prezinta niveluri sub media mondiala la testele de monitorizare a functiilor cerebrale executive, potrivit unui studiu. Din acest motiv, jurnalistii au abilitati mai scazute atunci cand trebuie sa isi administreze emotiile, sa isi suprime preferintele, sa rezolve probleme complexe, informeaza uk. businessinsider. com. Pe de alta parte, pot lucra sub presiune mai bine ca altii.

Cum creezi colectii pe Instagram pentru a-ti sorta mai bine favoritele

Instagram este una dintre cele mai populare retele de sociale dupa Facebook. Pentru a profita la maxim de ea, ar fi bine sa stii cum creezi colectii peInstagram. Instagram a avut un an foarte bun. A ajuns sa includa o serie stufoasa de functii noi si isi mentine un ritm constant de a atrage utilizatori [].

De ce salata verde ne face mult mai mult rau decat carnea?

O descoperire facuta recent rastoarna tot ceea ce am crezut pana acum despre fructe si legume, considerate cele mai sanatoase alimente. Cercetatorii de la Universitatea Carnegie Mellon CMU) au ajuns.

Sony si Microsoft au de invatat de la Nintendo Switch, cea mai bine vanduta consola

Nu credea nimeni ca Nintendo va mai fi vreodata relevanta in domeniul consolelor, dar a reusit sa dea lovitura cu Nintendo Switch. Nintendo Wii U a fost un esec de proportii. Desi a ajuns pe piata cam in aceeasi perioada in care Microsoft si Sony lucrau la propriile console next-gen, intreaga functionalitatea a Wii U [].

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )