Libnet.ro
UNICEF

12:15

Sony si Microsoft au de invatat de la Nintendo Switch, cea mai bine vanduta consola

Playtech Playtech,
Sony si Microsoft au de invatat de la Nintendo Switch, cea mai bine vanduta consola

Nu credea nimeni ca Nintendo va mai fi vreodata relevanta in domeniul consolelor, dar a reusit sa dea lovitura cu Nintendo Switch. Nintendo Wii U a fost un esec de proportii. Desi a ajuns pe piata cam in aceeasi perioada in care Microsoft si Sony lucrau la propriile console next-gen, intreaga functionalitatea a Wii U []. continuă pe Playtech

Primaria Capitalei a lansat concursul Cea mai frumoasa fatada cu premii in valoare totala de 214.000 lei pentru cel mai frumos balcon, cea mai frumoasa gradina si cea mai frumoasa fatada

Primaria Municipiului Bucuresti, prin ARCUB, organizeaza, in perioada 16 mai - 26 iunie 2017, Concursul Cea mai frumoasa fatada, structurat pe trei sectiuni: Cea mai frumoasa fatada, Cel mai frumos balcon si Cea mai frumoasa gradina. Municipalitatea isi propune astfel sa recompenseze si sa incurajeze eforturile locuitorilor Capitalei care doresc sa contribuie la infrumusetarea orasului, fie ca sunt persoane fizice, persoane juridice sau asociatii de proprietari/locatari, potrivit unui comunicat emis de institutie.

O noua teorie a conspiratiei ce o are in prim-plan pe cantareata Avril Lavigne: pe Twitter se vehiculeaza ca aceasta ar fi moarta de mai bine de un deceniu

O teorie a conspiratiei in care personaj principal este cantareata de origine canadiana, Avril Lavigne, potrivit careia aceasta ar fi murit cu mai bine de un deceniu in urma a fost lansata recent, in mediul online. Un utilizator de Twitter, care pretinde a fi un elev de liceu in varsta de 17 ani si care se bucura de mai mult de 13. 000 de followers a detaliat, intr-o postare, afirmatia potrivit careia cunoscuta cantareata ar fi murit cu multi ani in urma, anuntaBBC.

Cea mai inalta cladire din lume. 10 detalii WOW despre Jeddah Tower

Cea mai inalta cladire din lume va fi inaugurata peste doi ani. Iata 10 detalii WOW despre Jeddah Tower, impresionanta constructie din orasul Jeddah, Arabia Saudita, care va detrona Burj Khalifa, cea care detine recordul actual! .

Donald Trump, despre ancheta privind implicarea Rusiei in alegerile prezidentiale din SUA: Este cea mai mare vanatoare de vrajitoare impotriva unui politician din istoria americana!

Presedintele american Donald Trump sustine ca ancheta privind ingerintele Rusiei in campania prezidentiala din 2016 reprezinta cea mai mare vanatoare de vrajitoare din istoria americana.

Descoperire bulversanta a cercetatorilor: Cea mai veche bratara din lume nu e facuta de mana omului

In urma unor sapaturi la un sit arheologic din Siberia a fost descoperita cea mai veche bijuterie din lume. Mai precis, oamenii de stiinta au gasit o bratara veche de 40. 000 de ani, facuta de o.

Cum arata!! Omar, cea mai LUNGA pisica din lume

Omar, un motan din rasa Maine Coon in varsta de trei ani, este probabil cea mai lunga pisica lume, masurand 1,20 metri si cantarind 14 kilograme, informeaza miercuri BBC News. Omar avea.

Cum arata!! Omar, cea mai LUNGA pisica din lume (FOTO)

Omar, un motan din rasa Maine Coon in varsta de trei ani, este probabil cea mai lunga pisica lume, masurand 1,20 metri si cantarind 14 kilograme, informeaza miercuri BBC News. Omar avea.

Android O: tot ce trebuie sa stii despre cea mai noua versiune de Android

Versiunea finala de Android O va fi lansata in cateva luni, dar Google a dezvaluit deja toate picanteriile viitorului SO in cadrul Google I/O 2017. Cea mai importanta conferinta Google de peste an dedicata dezvoltatorilor se desfasoara in aceste zile in Statele Unite. Pe langa multe alte noutati referitoare la serviciile si produsele Google, oficialii [].

Weekend, colaborarea dintre Delia si The Motans, este cea mai difuzata piesa pe radio VIDEO

Colaborarea dintre The Motans si Delia, single-ul Weekend, lansat la sfarsitul lunii februarie, este in prezent cea mai difuzata piesa la posturile de radio din Romania.

Eurostat: Romania a inregistrat in aprilie cea mai scazuta inflatie anuala din UE

Romania a inregistrat in aprilie cea mai scazuta inflatie anuala din Uniunea Europeana, de 0,6%, urmata de Irlanda, cu 0,7% si Slovacia, cu 0,8%, in timp ce la nivelul Uniunii Europene indicatorul a fost de 2%, potrivit datelor publicate miercuri de biroul european de statistica Eurostat.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )