Libnet.ro
UNICEF

07:30

Grupul PDL cere o ancheta cu privire la lucrarile de luni ale Comisiei Juridice din Camera

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Grupul PDL cere o ancheta cu privire la lucrarile de luni ale Comisiei Juridice din Camera

Grupul PDL din Camera Deputatilor a depus o sesizare la Biroul Permanent al Camerei prin care cere o ancheta administrativa si tehnica asupra modului in care a fost convocata si a lucrat Comisia Juridica luni, cand au fost discutate modificarile la Codul Penal votate marti in plenul Camerei, potrivit surselor de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Grupul PDL cere conducerii Camerei Deputatilor o ancheta cu privire la lucrarile de luni ale Comisiei Juridice

Grupul parlamentar al deputatilor PDL a depus o sesizare la Biroul Permanent al Camerei Deputatilor prin care cere o ancheta administrativa si tehnica asupra modului in care a fost convocata si a lucrat Comisia Juridica din Camera Deputatilor luni, 9 decembrie, cand au fost discutate modificarile la Codul Penal votate marti in plenul Camerei.

PDL cere anchetarea activitatii de luni a Comisiei Juridice.

Grupul PDL din Camera Deputatilor cere o ancheta asupra modului in care a fost convocata si a lucrat Comisia Juridica luni, cand au fost discutate modificarile la Codul Penal votate marti in plen, transmite Mediafax. Citeste si: Basescu: Antonescu si Ponta s-au inteles sa treaca modificarile la Codul Penal in timp ce premierul este la Johannesburg Grupul PDL cere BPN al Camere sa dispuna verificarea respectarii prevederilor Regulamentului Camerei in legatura cu: 1. convocarea sedintei .

Grupul parlamentar PDL cere Camerei Deputatilor o ancheta privind lucrarile de luni ale Comisiei juridice

Grupul parlamentar al deputatilor PDL a depus o sesizare la Biroul Permanent al Camerei Deputatilor prin care cere o ancheta administrativa si tehnica asupra modului in care a fost convocata si a lucrat.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2984 seconds )