Libnet.ro
UNICEF

01:05

Grupul pentru Dialog Social: Candidatura lui Marian Munteanu nu poate decat sa submineze si sa compromita valorile unei societati deschise

B1 B1,
Grupul pentru Dialog Social: Candidatura lui Marian Munteanu nu poate decat sa submineze si sa compromita valorile unei societati deschise

Candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei a atras dupa sine nenumarate reactii. Grupul pentru Dialog Social a avut, de asemenea, o reactie fata de candidatul Partidului National. continuă pe B1

Grupul pentru Dialog Social lanseaza o petitie impotriva candidaturii lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei

Grupul pentru Dialog Social a lansat pe Internet o petitie impotriva candidaturii lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei.

Razboi pe candidatura lui Marian Munteanu la Capitala. Europarlamentarul Victor Bostinaru, avertisment dur pentru PNL si Iohannis

Europarlamentarul PSD Victor Bostinaru a lansat, de la Bruxelles, un avertisment dur catre PNL si presedintele Klaus Iohannis, pentru candidatura lui Marian Munteanu din partea liberalilor la Primaria.

Candidatura lui Marian Munteanu, validata de conducerea PNL

Biroul Politic National al PNL a validat marti candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei, potrivit unor surse politice citate de Agerpres. Munteanu a fost validat cu o singura abtinere. El a fost propus candidat de Comisia de unificare a PNL, care s-a intrunit marti.

Candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei a fost validata in unanimitate in Biroul Politic National al PNL (VIDEO)

Candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Generala a Capitalei a fost validata marti seara in sedinta Biroului Politic National al PNL, intrunind votul unanim al membrilor acestei.

Proiectul Legii salarizarii, pe masa Consiliul National Tripartit pentru Dialog Social

Reprezentantii Consiliului National Tripartit pentru Dialog Social discuta, marti, proiectul de Ordonanta de Urgenta a Guvernului privind salarizarea personalului platit din fonduri publice. Sedinta va incepe la ora 11. 00, la Ministerul Muncii.

GDS: Cu Marian Munteanu, PNL isi asuma politicile extremismului, compromite valorile liberalismului si imaginea Romaniei

Grupul pentru Dialog Social GDS) considera ca, prin sustinerea candidaturii lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei, PNL compromite valorile fundamentale ale liberalismului si afecteaza imaginea Romaniei, asumandu-si politicile extremismului.

REVISTA PRESEI. Cui foloseste candidatura lui Marian Munteanu? Din culisele unei decizii in plic

Ziarele de miercuri scriu despre alegerea surpriza din partea PNL a lui Marian Munteanu pentru cursa pentru Primaria Capitalei, dar si despre un nou caz de dopaj care zguduie sportul romanesc.

Radu Banciu, despre candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei: Aceasta numire decredibilizeaza PNL pentru ca nu este o optiune de ciolan manifesta (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu, despre desemnarea lui Marian Munteanu drept candidat al PNL pentru Primaria Generala a Capitalei. Aceasta numire de.

Ludovic Orban nu comenteaza candidatura lui Marian Munteanu la Primarie, intrucat asa a decis PNL

Fostul prim-vicepresedinte al PNL, Ludovic Orban, s-a prezentat joi dimineata la Sectia 23 Politie din Bucuresti, pentru a fi verificat conform procedurii controlului judiciar.

Macovei, despre candidatura lui Marian Munteanu: PNL a lasat cu totul Bucurestiul in bratele PSD

Liderul M10, Monica Macovei, considera ca, prin desemnarea lui Marian Munteanu drept candidat la Primaria Capitalei, PNL a lasat cu totul Bucurestiul in bratele PSD, ea sustinand ca este mai necesar ca oricand ca fortele noi sa fie intelepte si unite.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )