Libnet.ro
UNICEF

01:05

Guardian: Efectele crizei din Turcia vor provoca daune ce vor depasi granitele tarii

Hotnews Hotnews,
 Guardian: Efectele crizei din Turcia vor provoca daune ce vor depasi granitele tarii

Orgoliul este urmat de razbunare, erau de parere vechii greci. Este o lectie pe care Recep Tayyip Erdo287;an, arogantul lider al Turciei, pare incapabil s-o inteleaga, in timp ce tara se indreapta spre abisul creat de el. La alegerile din iunie, Erdo287;an sustinea ca cel mai bun mod de guvernare este o presedintie executiva care sa detina toata puterea, iar el este omul cel mai potrivit pentru o asemenea functie. Dorinta i s-a indeplinit. Acum, Turcia este in criza. Caderea in dizgratie - spulberarea imaginii de rege-soare atotputernic - a survenit mai repede decat si-ar fi putut imagina cineva. Iar cum lui Erdo287;an, singurul care, in aceste zile, tine haturile, ii va fi greu sa evite asumarea intregii vinovatii. continuă pe Hotnews

THE GUARDIAN: Efectele crizei din Turcia vor provoca daune ce vor depasi granitele tarii

Orgoliul este urmat de razbunare, erau de parere vechii greci. Este o lectie pe care Recep Tayyip Erdo287;an, arogantul lider al Turciei, pare incapabil s-o inteleaga, in timp ce tara se indreapta spre abisul creat de el. La alegerile din iunie, Erdo287;an sustinea ca cel mai bun mod de guvernare este o presedintie executiva care sa detina toata puterea, iar el este omul cel mai potrivit pentru o asemenea functie. Dorinta i s-a indeplinit. Acum, Turcia este in criza. Caderea in dizgratie - spulberarea imaginii de rege-soare atotputernic - a survenit mai repede decat si-ar fi putut imagina cineva. Iar cum lui Erdo287;an, singurul care, in aceste zile, tine haturile, ii va fi greu sa evite asumarea intregii vinovatii.

Toate trenurile din tara vor avea intarzieri de pana la cinci ore

Toate trenurile din tara vor avea, cel putin luni, o intarziere medie de doua ore, intrucat circulatia pe ruta Craiova-Caracal a fost deviata, fiind afectata intreaga retea feroviara, a declarat, pentru.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )