Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gulbis si-a pierdut toti banii de la Roland Garros la jocurile de noroc

Online Sport Online Sport,
Gulbis si-a pierdut toti banii de la Roland Garros la jocurile de noroc

Letonul Ernest Gulbis a surprins pe toata lumea prin calificarea in semifinalele turneului de la Roland Garros, unde a fost eliminat in patru seturi de sarbul Novak Djokovic. Insa, acum revine cu un anunt si mai surprinzator: toti banii pe care i-a luat in Franta, aproape o jumatate de milion de euro, au fost pierduti la jocurile de noroc. continuă pe Online Sport

De ce a pierdut Halep finala de la Roland Garros: cele trei momente care au trimis trofeul in bratele Sarapovei

Din puncte de vedere tehnic, Simona a fost la acelasi nivel cu adversara ei. Din pacate, ea n-a scapat de ce i-a fost frica mai tare si despre care a vorbit, printre randuri, cu 24 de ore inainte de finala.

Rafael Nadal, campion la Roland Garros pentru a 9-a oara in cariera

Rafael Nadal a castigat, duminica, pentru a 9-a oara in cariera turneul de la Roland Garros dupa o victorie in patru seturi obtinuta in fata sarbului Novak Djokovic.

Rafael Nadal a castigat pentru a noua oara turneul de la Roland Garros

Tenismanul spaniol Rafael Nadal, cap de serie numarul unu, a castigat pentru a noua oara turneul de la Roland Garros. Nadal l-a invins, in finala, cu scorul de 3-6, 7-5, 6-2, 6-4, pe sarbul Novak Djokovici, al .

Halep, noul numar 3 mondial, a jucat meciul vietii la Roland Garros

Simona Halep a jucat cel mai important meci al carierei sale si a tenisului romanesc, in ultimii 36 de ani, la Roland Garros. Romanca a ratat cel mai ravnit trofeu din lume, in ultimul act, in fata Mariei Sarapova, insa ei i se datoreaza spectacolul total de care au avut parte cei 15. 000 de iubitori ai tenisului, din tribune si cele alte cateva zeci de milioane de fata televizoarelor.

REPORTAJ Cum s-a vazut in Bucuresti finala dintre Simona Halep si Maria Sarapova de la Roland Garros

Simona Halep a ajuns in finala turneului Roland Garros. Importanta finala, dar marunta pentru apetitul romanilor croit pe alte sporturi. Cel putin in Centrul Vechi, un centru al bucuriilor in fotbal, meciul abia a scos cateva aplauze si mici strigari de hai Simona!.

De la Roland Garros la inmormantare. Parintii Simonei Halep, in doliu dupa moartea unei rude

Luni, 9 iunie, la pranz, parintii Simonei Halep au ajuns acasa, la Constanta. Din pacate, nu s-au putut odihni si nici bucura de faptul ca fata lor a ajuns in finala de la Roland Garros: au plecat la o inmormantare.

Bagajele Simonei Halep, pierdute pe aeroport la intoarcerea sportivei de la Roland Garros

Simona Halep a avut o surpriza neplacuta la revenirea in tara. Finalista de la Roland Garros s-a vazut nevoita sa astepte aproape o ora pentru a-si lua bagajele, insa unele dintre ele au fost pierdute. Mai.

Mircea Badea: Audientele finalei de la Roland Garros au confirmat ca stim sa facem televiziune si ca facem televiziune

Audientele finalei de la Roland Garros au confirmat ca stim sa facem televiziune si ca facem televiziune, considera Mircea Badea, care a comentat astfel discutiile iscate de faptul ca Antena 3 a transmis.

FOTO Rafael Nadal a scris istorie la Roland Garros - A devenit primul jucator care castiga cel putin un turneu de Grand Slam timp de zece ani consecutiv

Rafael Nadal a devenit, dupa ce a castigat pentru a noua oara trofeul de la Roland Garros, primul jucator de tenis care reuseste sa cucereasca timp de zece ani consecutiv cel putin un trofeu de Grand Slam. Ibericul a ajuns la cota 14, performanta cu care l-a egalat pe Pete Sampras.

Rafael Nadal a castigat pentru a noua oara turneul de la Roland Garros

Tenismanul spaniol Rafael Nadal, cap de serie numarul unu, a castigat pentru a noua oara turneul de la Roland Garros, dupa ce l-a invins, in finala, cu scorul de 3-6, 7-5, 6-2, 6-4, pe sarbul Novak Djokovici, al doilea favorit al competitiei,.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )