Libnet.ro
UNICEF

21:45

De ce a pierdut Halep finala de la Roland Garros: cele trei momente care au trimis trofeul in bratele Sarapovei

Adevărul Adevărul,
De ce a pierdut Halep finala de la Roland Garros: cele trei momente care au trimis trofeul in bratele Sarapovei

Din puncte de vedere tehnic, Simona a fost la acelasi nivel cu adversara ei. Din pacate, ea n-a scapat de ce i-a fost frica mai tare si despre care a vorbit, printre randuri, cu 24 de ore inainte de finala. continuă pe Adevărul

Halep, in finala la Roland Garros: Maria Sarapova conduce cu 3-0 in intalnirile directe cu Simona

Jucatoarele Simona Halep si Maria Sarapova s-au mai intalnit pana in prezent detreiori, in 2012, la Indian Wells si Beijing, si anul acesta in finala turneului de la Madrid, in toate meciurile impunandu-se sportiva din Rusia. Partida de astazi, finala de la Roland Garros, incepe la ora 16. 00 si e livetext pe adevarul. ro.

Sarapova a tremurat, dar a imblanzit-o pe Halep. Ce scrie LEquipe despre finala Roland Garros

Finala Roland Garros 2014 a facut inconjurul lumii, Simona Halep reusind sa castige faima binemeritata. Cotidianul francez LEquipe scrie ca desi Sarapova a tremurat serios, ea a reusit in cele din urma sa-si imblanzeasca adversara, la finalul unui meci palpitant.

LIVE BLOG Simona Halep, in finala de la Roland Garros. Prima jucatoare din Romania care trece de patru milioane de dolari castigati din tenis

Constanteanca de 22 de ani va juca, sambata ora 16. 00, Eurosport si Antena 3), in ultimul act al turneului parizian. Acolo o va intalni pe Maria Sarapova locul 8 in lume), adversara pe care n-a invins-o niciodata, in precedentele trei intalniri.

Live Score: Halep - Sarapova 2-5. A inceput finala Roland Garros 2014!

Simona Halep joaca, duminica, cel mai important meci al carierei sale si al tenisului romanesc in ultimii 36 de ani. Halep o intalneste pe Maria Sarapova in finala Roland Garros, incepand de la ora 16. 00, ora Romaniei.

Live Score: Halep - Sarapova 0-0. incepe finala Roland Garros 2014!

Simona Halep joaca, duminica, cel mai important meci al carierei sale si al tenisului romanesc in ultimii 36 de ani. Halep o intalneste pe Maria Sarapova in finala Roland Garros, incepand de la ora 16. 00, ora Romaniei.

Eurosport si Antena 3 vor transmite finala Roland Garros dintre Simona Halep si Maria Sharapova

Postul Antena 3, impreuna cu Eurosport, au achizitionat drepturile de difuzare ale meciului din finala Roland Garros dintre Simona Halep si Maria Sharapova.

Calificare istorica pentru Halep in finala Roland Garros, dupa 6-2, 7-6 (7-4) cu Petkovici

Simona Halep, joaca, joi, in semifinalele Roland Garros, impotriva nemtoaicei Andrea Petkovic, cap de serie 28. Este pentru a doua zi consecutiv cand va juca Halep, dupa victoria de ieri, din sferturi, impotriva rusoaicei Sve .

Simona Halep, in finala la Roland Garros! 10 lucruri simple despre meciul de astazi cu Maria Sarapova

Simona Halep si Maria Sarapova se intalnesc astazi ora 16. 00, Eurosport 2 si Antena 3), in finala de la Paris a Roland Garrosului. Meciul e si livetext pe www. adevarul. ro.

Simona Halep, in finala la Roland Garros! Ar putea egala un record din 2007, care-i apartine Justinei Henin

Simona Halep si Maria Sarapova isi vor disputa de la ora 16. 00 turneul ce se disputa la Paris, singurul Grand Slam care se joaca pe zgura.

Simona Halep, invinsa cu greu in finala Roland Garros, Maria Sharapova a castigat titlul in trei seturi

Simona Halep a pierdut in trei seturi, 4 - 6, 7 - 6, 4 -6, finala de la Roland Garros, contra Mariei Sharapova. Simona era singura jucatoare din competitie care nu cedase niciun set in aceasta editie a turneului,.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )