Libnet.ro
UNICEF

20:15

Mircea Badea: Audientele finalei de la Roland Garros au confirmat ca stim sa facem televiziune si ca facem televiziune

Antena3 Antena3,
Mircea Badea: Audientele finalei de la Roland Garros au confirmat ca stim sa facem televiziune si ca facem televiziune

Audientele finalei de la Roland Garros au confirmat ca stim sa facem televiziune si ca facem televiziune, considera Mircea Badea, care a comentat astfel discutiile iscate de faptul ca Antena 3 a transmis. continuă pe Antena3

VIDEO Simona Halep, incurajata in plenul Parlamentului de la Chisinau inaintea finalei de la Roland Garros cu rusoaica Maria Sharapova: Hai Simona! Hai Romania!

Performanta Simonei Halep care s-a calificat in premiera in finala turneului de Grand Slam de la Roland Garros a fost salutata si in plenul Parlamentului Republicii Moldova, acolo unde un deputat a luat cuvantul si a exclamat Hai Simona! Hai Romania. Simona Halep va juca sambata finala de la Roland Garros impotriva tenismenei din Rusia, Maria Sharapova.

in timpul finalei de la Roland Garros, la Constanta, in orasul Simonei Halep, se juca si se traia tenis

La Constanta, in orasul Simonei Halep, finala de la Roland Garros a fost urmarita cu sufletul la gura. insa cativa pasionati ai tenisului au fost absenti motivat din fata televizorului.

Mircea Badea: Ragetele Mariei Sharapova sunt o forma de tenisrorism, adica terorism in tenis

Mircea Badea a comentat, in cadrul editiei de duminica seara a emisiunii Sinteza Zilei, modul in care Maria Sharapova a jucat in finala Roland Garros, finala in care a infruntat-o pe romanca Simona Halep.

Mircea Badea si Felix Rache, mesaj de incurajare pentru Simona Halep

Realizatorul emisiunii in Gura Presei o incurajeaza pe Simona Halep pentru marele meci din Roland Garros impotriva Mariei Sharapova, meci care va fi difuzat la Antena 3, in parteneriat cu Eurosport de la orele.

VIDEO Simona Halep vs Maria Sharapova - Cele mai spectaculoase loviturile ale finalei feminine de la Roland Garros

Simona Halep si Maria Sharapova au oferit un meci superb pe Philippe Chatrier, finala de la Roland Garros fiind cea mai spectaculoasa din ultimii 13 ani. Meciul s-a intins pe durata a trei ore si doua minute a doua cea mai lunga din istorie). Sportiva din Rusia s-a impus in trei seturi, scor 6-4, 6-75), 6-4. Intra in material pentru a vedea cele mai interesante puncte ale disputei.

Presedintele FR Tenis considera ca Halep a fost dezavantajata de arbitru in finala de la Roland Garros

Preseditele Federatiei Romane de Tenis, George Cosac, este de parere ca arbitrul de scaun al finalei de la Roland Garros a avantajat-o pe Maria Sarapova prin deciziile sale, dar nu ezita sa recunoasca meritele rusoaicei pentru trofeul castigat.

Roland Garros: Simona Halep- Am energia necesara sa joc o finala

Simona Halep a declarat, azi, cu o zi inaintea finalei de la Roland Garros, ca s-a recuperat bine dupa semifinala cu Andrea Petkovici si are energia necesara pentru a disputa ultimul act al turneului, impotriva rusoaicei Mariei Sarapova.

Simona Halep e in finala la Roland Garros si devine numarul 3 mondial. Prima jucatoare dupa 7 ani care ajunge in finala fara sa piarda vreun set! Finala: sambata, ora 16:00

Simona Halep a reusit o performanta uriasa si s-a calificat joi in finala de la Roland Garros, acolo unde poate deveni cu adevarat uriasa in cazul in care o va bate pe Maria Sharapova da, la fel ca si pana acum, in doua seturi). Jucatoarea noastra va disputa, sambata de la ora 16:00, finala turneului si se afla pentru prima oara in cariera intr-o asemenea faza la un Mare Slem. Calificarea in ultimul act la French Open a dus-o pe locul 3 mondial, asa cum v-am anuntat in premiera de acum doua saptamani, atunci cand totul parea doar o nebunie. Halep si-a asigurat un cec de 825. 000 de euro pentru calificarea in finala, iar daca va castiga turneul va primi 1,65 milioane de euro. Meciul continua pe Forum, acolo unde s-au scris peste 1. 200 de mesaje doar pe turneul de fete de la Roland Garros.

Rafael Nadal, campion la Roland Garros pentru a 9-a oara in cariera

Rafael Nadal a castigat, duminica, pentru a 9-a oara in cariera turneul de la Roland Garros dupa o victorie in patru seturi obtinuta in fata sarbului Novak Djokovic.

Simona Halep pierde finala de la Roland Garros

Simona Halep a pierdut sambata finala de la Roland Garros, insa a opus o rezistenta fantastica in fata Mariei Sharapova. Meciul a durat trei ore si s-a terminat cu victoria rusoaicei 4-6, 7-6 7-5), 4-6. Sharapova a jucat aproape ceas si a uzitat de toate tertipurile, stand mereu la serviciu un timp indelungat se plecand dupa setul al doilea, castigat de Halep, la vestiar, acolo acolo unde a stat zece minute ca sa isi schimbe rochia. La final, Simona Halep a ramas cu ochii in lacrimi, ar publicul i-a scandat numele: SI-MO-NA! Halep a progresat mult dupa finala pierduta la Madrid in fata Sharapovei, insa nu suficient pe moment. Ea va fi de luni locul 3 mondial si a luat un cec de 825. 000 de euro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2369 seconds )