Libnet.ro
UNICEF

20:45

Gusa: Basescu este acel mort prin care institutiile statului vorbesc, nu face ...

România Liberă România Liberă,
Gusa: Basescu este acel mort prin care institutiile statului vorbesc, nu face ...

Analistul politic Cozmin Gusa a declarat luuni seara ca Traian Basescu poate fi asemanat cu mitul lui El Cid, deoarece presedintele este ca acel mort prin care institutiile statului vorbesc, sustinand astfel ca presedintele tarii este un tip foarte egoist si antipatic, potrivit Mediafax. Cand ma uit la Basescu imi vine un alt mit in minte, este mitul lui El Cid. El il vad pe Basescu in aceste conferinte de presa ca acel mort prin care institutiile statului vorbesc. Institutiile . continuă pe România Liberă

Vezi care sunt pasii prin care a fost implementata dictatura lui Traian Basescu

Mihai Gadea a prezentat in cadrul editiei de luni seara a emisiunii Sinteza zilei pasii prin care a fost implementata dictatura lui Traian Basescu. Una dintre etape a fost cea a denigrarilor, unde mai multi.

Emanuel Grigoras: Fiecare zi in care nu esti online este o zi in care nu existi pentru 7 ...

Cu peste 13 ani de experienta in domeniul IT, Resurse Umane si Project Management, Emanuel Grigoras este unul dintre trainerii care ajuta businessurile sa se dezvolte prin intermediul workshopurilor pe care le sustine cu pasiune si dedicare. Unul dintre cursurile care se tin intotdeauna cu sala plina este cel de Social Media Management, din cadrul programelor Extreme Training, curs care isi propune sa aduca firmele si organizatiile mai aproape de mediul virtual prin cele mai eficiente metode de .

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )