Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vezi care sunt pasii prin care a fost implementata dictatura lui Traian Basescu

Antena3 Antena3,
Vezi care sunt pasii prin care a fost implementata dictatura lui Traian Basescu

Mihai Gadea a prezentat in cadrul editiei de luni seara a emisiunii Sinteza zilei pasii prin care a fost implementata dictatura lui Traian Basescu. Una dintre etape a fost cea a denigrarilor, unde mai multi. continuă pe Antena3

Decizia de a efectua o operatie estetica. Care sunt etapele si ce ar trebui sa luati in considerare

Cumpaniti cu atentie decizia de a face o operatie estetica si stabiliti cu exactitate care sunt asteptarile dumneavoastra. Nu va bazati decizia pe motive inconsistente sau nerealiste. Informati-va asupra tuturor posibilitatilor terapeutice capabile sa rezolve problema. Stabiliti ce impact va avea decizia asupra familiei si persoanelor apropiate dumneavoastra.

Ce preturi au cei mai mari retaileri inainte de Black Friday: COMPARA reducerile si vezi daca sunt reale

Retaileri locali precum Altex , eMag. ro , Flanco , EvoMag , F64 sau PCFun. ro se vor bate in reduceri pe 23 noiembrie, de Black Friday. Mai multi clienti/internauti s-au plans insa de faptul ca preturile mai mici sunt de fapt false, acestea.

Viitorul - Steaua SCOR FINAL 0 - 4. Vezi care au fost cele mai importante faze ale meciului!.

Formatia Steaua Bucuresti a invins, duminica seara, in deplasare, cu scorul de 4-0 3-0). echipa Viitorul Constanta, intr-un meci din etapa a XV-a a Ligii I. Golurile au fost marcate de Chipciu 2, Rusescu 5 penalti), 68 si Gardos 27. 0-1: Chipciu deschide scorul cu un sut din 8 metri, dupa un luft al lui Bejan; 0-2: Rusescu transforma un penalti acordat de Adrian Cojocaru dupa un fault in careu a lui Balasa la Tanase. 0-3: Gardos inscrie din foarfeca pe spate, de la aproximativ 10 .

Care sunt peformantele oficiale ale procurorului Ioan Irimia, propus la sefia DNA

DNA Cluj a realizat, intr-un an si jumatate, perioada totala in care procurorul Clujean Ioan Irimia s-a aflat la conducera directiei teritoriale, 7 rechizitorii iar procurorul Irimia, propus la sefia DNA, a realizat in doi ani, din iunie 2010 pana in prezent, 4 rechizitorii, se arata intr-un raspuns oficial transmis HotNews. ro de catre Departamentul National Anticoruptie. Ministrul justitiei, Mona Pivniceru, l-a propus, la 1 noiembrie, pe Ioan Irimia la sefia DNA, insa CSM inca nu s-a pronuntat. Avizul este consultativ, decizia finala urmand sa fie luata de seful statului. Mentionam ca procurorul general interimar, Daniel Morar, l-a demis pe Irimia de la sefia DNA Cluj in 2005 pentru lipsa de activitate.

Care sunt peformantele oficiale ale procurorului Ioan Irimie, propus la sefia DNA

DNA Cluj a realizat, intr-un an si jumatate, perioada totala in care procurorul Clujean Ioan Irimie s-a aflat la conducera directiei teritoriale, 7 rechizitorii iar procurorul Irimia, propus la sefia DNA, a realizat in doi ani, din iunie 2010 pana in prezent, 4 rechizitorii, se arata intr-un raspuns oficial transmis HotNews. ro de catre Departamentul National Anticoruptie. Ministrul justitiei, Mona Pivniceru, l-a propus, la 1 noiembrie, pe Ioan Irimie la sefia DNA, insa CSM inca nu s-a pronuntat. Avizul este consultativ, decizia finala urmand sa fie luata de seful statului. Mentionam ca procurorul general interimar, Daniel Morar, l-a demis pe Irimie de la sefia DNA Cluj in 2005 pentru lipsa de activitate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )