Libnet.ro
UNICEF

17:00

Guvern: Modificarea legii petrolului in vederea administrarii gazoductului Iasi-Ungheni, aprobata

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Guvern: Modificarea legii petrolului in vederea administrarii gazoductului Iasi-Ungheni, aprobata

Guvernul a aprobat astazi o Ordonanta de Urgenta pentru modificarea legii petrolului astfel incat societatea Transgaz sa poata administra gazoductul Iasi - Ungheni, transmit surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Ordonanta de urgenta adoptata de Guvern privind modificarea Legii pentru alegerea Presedintelui

Guvernul ar putea adopta o Ordonanta de urgenta privind modificarea Legii pentru alegerea presedintelui Romaniei prin care se va propune eliminarea sectiilor de votare speciale.

PMP va cere Avocatului Poporului sa conteste la Curtea Constitutionala modificarea legii pentru alegerea presedintelui Romaniei

Partidul Miscarea Populara PMP) a anuntat, vineri, ca va cere Avocatului Poporului sa conteste la Curtea Constitutionala CCR) modificarea legii pentru alegerea presedintelui Romaniei.

Guvernul ar putea discuta o OUG privind modificarea Legii pentru alegerea presedintelui Romaniei

Guvernul vrea sa modifice legea de alegere a presedintelui Romaniei, fiind posibil sa discute in cadrul sedintei de Guvern o ordonanta de urgenta privind modificarea si completarea Legii nr. 370/2004 pentru.

Transgaz va prelua portiunea romaneasca a gazoductului Iasi- Ungheni

Lucrarile din Romania la gazoductul Iasi-Ungheni au fost finalizate, inclusiv subtraversarea raului Prut, urmand ca sistemul de operare sa fie preluat rapid de catre Transgaz, a anuntat Razvan Nicolescu, ministrul delegat pentru Energie, in sedinta de sambata a Guvernului.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )