Libnet.ro
UNICEF

01:05

Guvernatorul bancii centrale a Letoniei a fost retinut de catre inspectorii anticoruptie

Hotnews Hotnews,
 Guvernatorul bancii centrale a Letoniei a fost retinut de catre inspectorii anticoruptie

Ilmars Rimsevics, guvernatorul Bancii Nationale a Letoniei a fost retinut sambata seara de catre Biroul de prevenire si combatere a coruptiei, dupa ce a fost interogat mai bine de 7 ore, potrivit BBC. Nu se cunosc foarte multe detalii despre acest caz, dar autoritatile letone au efectuat o serie de perchezitii la domiliul lui Rimsevici si la biroul sau de la banca centrala. Desi niciun oficial nu a dorit sa comenteze aceasta situatie stanjenitoare, presa scrie despre faptul ca unele banci letone au actionat ca palnii pentru capitalul provenit din Rusia. continuă pe Hotnews

Coruptie in mediul bancar: Guvernatorul Bancii Centrale a Letoniei a fost retinut

Caz ingrijorator de coruptie la cel mai inalt nivel! Ilmars Rimsevicv, guvernatorul Bancii Centrale a Letoniei, a fost retinut pentru coruptie. Acest lucru a venit dupa ce ofiterii de la Biroul de prevenire si.

Criza in Letonia, dupa arestarea sefului bancii centrale. Ancheta a pornit din SUA

Guvernatorul Bancii Centrale a Letoniei, Ilmars Rimsevics, a fost retinut de Agentia anticoruptie a .

Letonia: spalare de bani si suspiciuni de legaturi cu Coreea de Nord. Guvernatorul Bancii Centrale se afla in arest, iar platile unei banci sunt suspendate

Guvernatorul Bancii Centrale a Letoniei, un membru-cheie al Bancii Centrale Europene BCE), a fost retinut dupa ce a fost interogat timp de cateva ore pentru acuzatii de mituire si spalare de bani in sistemul financiar al acestei tari baltice, membre a Uniunii Europene, relateaza The Associated Press.

Guvernatorul Bancii Nationale din Letonia, arestat de agentia anti-coruptie

Agentia anti-coruptie letona l-a arestat, ieri, pe guvernatorul Bancii Nationale, Ilmars Rimsevics, potrivit BBC. Apartamentul sau si biroul din Banca Centrala au fost perchezitionate de ofiterii anticoruptie, care nu au oferit detalii privind ancheta. Premierul Letoniei, Maris Kucinskis, a convocat pentru astazi o sedinta de guvern de urgenta, declarand ca nu exista amenintari la adresa sistemului financiar din tara. Acesta a dat asigurari ca nici el si nici alti oficiali nu vor interveni in ancheta, aratand sustinerea totala a Guvernului pentru institutia anti-coruptie.

Guvernatorul Bancii Nationale din Letonia, arestat de agentia anti-coruptie

Agentia anti-coruptie letona l-a arestat pe guvernatorul Bancii Nationale, Ilmars Rimsevics, potrivit BBC. Apartamentul sau si biroul din Banca Centrala au fost perchezitionate de ofiterii anticoruptie, care nu au oferit detalii privind ancheta. Premierul Letoniei, Maris Kucinskis, a convocat pentru luni o sedinta de guvern de urgenta, declarand ca nu exista amenintari la adresa sistemului financiar din tara. Acesta a dat asigurari ca nici el si nici alti oficiali nu vor interveni in ancheta, aratand sustinerea totala a Guvernului pentru institutia anti-coruptie.

Teodorovici, despre inflatia de 4%: Voi avea o discutie cu guvernatorul Bancii Nationale

Ministrul de Finante Eugen Teodorovici a declarat ca va avea o discutie cu guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu, despre rata inflatiei si actiunile comune care pot fi luate.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1961 seconds )