Libnet.ro
UNICEF

09:45

Guvernatorul Mugur Isarescu, invitatul special al premierului Ponta la inaugurarea podului Calafat-Vidin

Adevărul Adevărul,
Guvernatorul Mugur Isarescu, invitatul special al premierului Ponta la inaugurarea podului Calafat-Vidin

Premierul Victor Ponta l-a invitat pe guvernatorul Bancii Nationale, Mugur Isarescu, sa participe la inaugurarea noului pod peste Dunare, de la Calafat-Vidin, programata pentru vineri, iar acesta ar fi acceptat, afirma surse guvernamentale, citate de Mediafax. continuă pe Adevărul

Podul Calafat-Vidin va fi inaugurat vineri. Comisarul european Johannes Hahn participa la eveniment. Ponta l-a invitat si pe Mugur Isarescu

Johannes Hahn, comisarul european pentru dezvoltare regionala, va face vineri o vizita in Romania, urmand sa aiba intalniri cu oficialii romani si sa participe impreuna cu premierul Victor Ponta la inaugurarea podului Calafat-Vidin si la deschiderea lucrarilor de constructie a Laserului ELI de la Magurele. Ponta l-a invitat la eveniment si pe guvernatorul Bancii Nationale, Mugur Isarescu, iar acesta a acceptat, potrivit unor surse guvernamentale citate de Mediafax.

VIDEO Liberalul Ghise cere demisia premierului. Ponta: Ghise nu a avut mandatul PNL, m-as certa degeaba cu Antonescu

Senatorul PNL Ioan Ghise a afirmat marti ca premierul Victor Ponta ar trebui sa-si dea demisia din functie ca urmare a incheierii acordului de coabitare cu presedintele Traian Basescu. PNL, s-a delimitat de declaratiile senatorului aratand ca liberalii sustin fara nicio rezerva proiectul USL, transmite Mediafax. La randul sau, premierul Victor Ponta a aratat ca s-ar certa degeaba cu Crin Antonescu pe aceasta chestiune pentru ca Ghise este un personaj independent astfel incat nu a avut mandat din partea conducerii PNL.

Liberalul Ghise cere demisia premierului Ponta. Voicu: PNL se delimiteaza de aceste afirmatii

Senatorul PNL Ioan Ghise a spus ca premierul Victor Ponta ar trebui sa-si dea demisia din functie, din cauza faptului ca a incheiat un acord de coabitare cu presedintele Traian Basescu. Premierul.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )