Libnet.ro
UNICEF

06:00

Guvernul a alocat 400.000 lei pentru parada militara de 1 Decembrie

Hotnews Hotnews,
Guvernul a alocat 400.000 lei pentru parada militara de 1 Decembrie

Guvernul a alocat 400. 000 lei in vederea asigurarii participarii Ministerului Apararii Nationale, cu tehnica si efective, la parada militara nationala din 1 decembrie 2012. Bani au fost alocati din Fondul de rezerva bugetara aflat la dispozitia Guvernului, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

Guvernul a alocat 400.000 lei din Fondul de rezerva pentru parada de Ziua Nationla

Parada militara nationala din 1 decembrie 2012 s-a aflat pe agenda de discutii a sedintei de marti a Executivului. in cadrul discutiilor, Guvernul a alocat 400. 000 lei in vederea asigurarii participarii.

Guvernul a alocat 400.000 lei din Fondul de rezerva pentru parada de Ziua Nationala

Parada militara nationala din 1 decembrie 2012 s-a aflat pe agenda de discutii a sedintei de marti a Executivului. in cadrul discutiilor, Guvernul a alocat 400. 000 lei in vederea asigurarii participarii.

Postul Romania TV - amendat cu 20.000 de lei pentru insultele lui Gigi Becali la adresa Andreei Pora, Adrianei Saftoiu si lui Radu Carp

CNA a sanctionat, marti, cu o amenda de 20. 000 de lei postul Romania TV pentru ca i-a permis lui Gigi Becali sa profereze insulte la adresa unor invitati in studio - Andreea Pora - Adriana Saftoiu si Radu Carp - in mai multe emisiuni ale acestui canal de stiri. Membrii CNA au considerat ca televiziunea a incalcat reglementarile privind protejarea demnitatii umane, limbaj defaimator si obligatia moderatorilor de a preveni un astfel de limbaj.

CNA: Romania TV, amendata cu 20.000 de lei, pentru jignirile lui Becali la adresa Adrianei ...

CNA a decis, marti, sa amendeze cu 20. 000 de lei Romania TV, din cauza ca, in unele emisiuni ale postului, Gigi Becali a jignit mai multe persoane, precum Adriana Saftoiu si Radu Carp, fapt care a incalcat legislatia audiovizualului privind dreptul la imagine, potrivit Mediafax. Consiliul National al Audiovizualului CNA) a analizat, in sedinta de marti, mai multe emisiuni difuzate in octombrie si noiembrie de televiziunea Romania TV. Astfel, in emisiunea Stirile Serii de la ora 20.

Primaria pregateste peste un milion de lei pentru intretinerea partiilor din Poiana Brasov

Primaria Brasov a lansat procedurile de cerere de oferta pentru intretinerea instalatiilor de transport pe cablu din Poiana Brasov, in vederea asigurarii exploa-tarii in conditii corespunzatoare de siguranta in sezonul de iarna 2012-2013 precum si pentru intretinerea partiilor si instalatiilor de producere a zapezii artificiale din Poiana Brasov.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1986 seconds )