Libnet.ro
UNICEF

07:15

Guvernul a alocat 5 mil. lei pentru terminarea lucrarilor la Campusul Universitar din Targoviste

Adevărul Adevărul,
Guvernul a alocat 5 mil. lei pentru terminarea lucrarilor la Campusul Universitar din Targoviste

Campusul Universitatii Valahia din Targoviste a primit o noua finantare de la Guvern si ar putea fi inaugurat in toamna acestui an. Presedintele Cj Dambovita, Adrian Tutuianu, a declarat ca pentru campus a fost alocata suma de 5 milioane de lei. continuă pe Adevărul

Sindicalistii cer demiterea conducerii CE Hunedoara dupa anularea unei licitatii de 350 mil. lei

Sindicalistii cer demiterea conducerii Complexului Energetic Hunedoara dupa ce aceasta a anulat o licitatie in valoare de aproximativ 350 de milioane de lei. Licitatia a fost organizata pentru achizitia de echipament minier.

Dan Sova, urmarit penal. DNA: Firma Sova si Asociatii, prejudiciu de 3,5 mil. lei. Vocea PSD: Sunt suspect de complicitate la abuz in serviciu

Update 14. 25 - Dan Sova este urmarit penal pentru trei fapte de complicitate la abuz in serviciu, dupa ce in perioada 2007-2008 firma Sova si Asociatii a incheiat trei contracte de asistenta juridica.

Dan Sova, urmarit penal. Firma Sova si Asociatii a prejudiciat complexurile Turceni si Rovinari cu aproape 3,5 mil. lei

Dan Sova este urmarit penal pentru trei fapte de complicitate la abuz in serviciu, dupa ce in perioada 2007-2008 firma Sova si Asociatii a incheiat trei contracte de asistenta juridica cu complexurile Turceni si Rovinari, in urma carora.

TMK-Artrom: cifra de afaceri a urcat cu 14% in S1, la 530,6 mil. lei

Producatorul de tevi TMK-Artrom Slatina ART), parte a grupului rus TMK, a inregistrat in primele sase luni ale anului o cifra de afaceri cu 14,3% mai mare fata de perioada similara a anului trecut, la 530,6 miliaone lei 118,84 milioane de euro) si un.

Prejudiciu de 11 mil. lei la E.ON Romania

Furturile de gaze naturale si energie electrica au cauzat companiilor E. ON Romania un prejudiciu de circa 11 milioane de lei in primul semestru al anului 2014, fiind identificate peste 2. 200 de cazuri de suspiciune de consum fraudulos de gaze naturale.

Amenzi de peste un milion de lei, pentru munca la negru

285 de persoane care lucrau la negru au fost descoperite de inspectorii de munca. Ei au aplicat amenzi de peste 1,2 milioane de lei, conform unui comunicat al Inspectiei Muncii, remis redactiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )