Libnet.ro
UNICEF

08:15

Guvernul a mandatat Ministerul Energiei sa aprobe infiintarea unei societati mixte intre Complexul Energetic Oltenia si o companie chineza. Firma mixta ar urma sa construiasca o centrala de 850 de milioane euro

Hotnews Hotnews,
 Guvernul a mandatat Ministerul Energiei sa aprobe infiintarea unei societati mixte intre Complexul Energetic Oltenia si o companie chineza. Firma mixta ar urma sa construiasca o centrala de 850 de milioane euro

Guvernul a mandatat, printr-un memorandum aprobat miercuri, Ministerul Energiei, Intreprinderilor Mici si Mijlocii si Mediului de Afaceri sa exercite dreptul de vot in cadrul AGA a Societatii Complexul Energetic Oltenia in vederea constituirii Societatii care va implementa proiectul de constructie a unui nou grup energetic de 600 MW la Sucursala Electrocentrale Rovinari, din cadrul Complexului Energetic Oltenia. Proiectul, de tip Green/Brown Field, va fi realizat de catre o societate cu capital mixt la care vor participa China Huadian Engineering Co. Ltd. CHEC), cu un aport initial, in numerar, de cel putin 30% din totalul capitalului social necesar realizarii investitiei si cu asigurarea ulterioara a finantarii, si Complexul Energetic Oltenia CEO), cu aport in natura terenuri si constructii). Investitia ar fi evaluata la circa 850 milioane euro. continuă pe Hotnews

Ministerul Energiei, Mediului de Afaceri si IMM-urilor a facut publica data estimativa pentru deschiderea programului SRL-D, prin care firmele pot primi pana la 10.000 de euro de la stat

Ministerul Energiei, Mediului de Afaceri si IMM-urilor a facut publica o noua data estimativa la care se va deschide Programul SRL-D, prin care firmele pot primi de la stat pana la 10. 000 de euro. Astfel,.

Cinci angajati ai unei societati de investitii, trimisi in judecata pentru evaziune de 7,9 mil. lei

Cinci angajati ai unei societati de investitii financiare din Bacau vor fi trimisi in judecata de procurori pentru evaziune fiscala, inselaciune, spalare de bani, delapidare si fals in inscrisuri, dupa ce ar fi folosit banii firmei in interes personal,.

Oprescu: Ministerul Energiei vrea falimentul RADET. Cum vor fi afectati bucurestenii

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, luni, ca Ministerul Energiei doreste falimentul RADET, in timp ce ministrul Energiei, Andrei Gerea, spune ca nu este nimic stabilit, ci ca ar fi una din vari.

Sorin Oprescu: Ministerul Energiei vrea falimentul RADET

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, luni, ca Ministerul Energiei doreste falimentul RADET, in timp ce ministrul Energiei, Andrei Gerea spune ca nu este nimic stabilit, ci ca ar fi una din variante.

Sorin Oprescu acuza Ministerul Energiei ca vrea falimentul RADET

Ministerul Energiei doreste falimentul RADET, a declarat, luni, primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu. Pe de alta parte, ministrul Energiei, Andrei Gerea spune ca nu este nimic stabilit, ci ca ar fi una din variante.

Oprescu: Ministerul Energiei este calat pe ideea falimentului RADET. Falimentul RADET-ului poate sa dureze si doi ani

Ministerul Energiei este calat pe ideea falimentului RADET, este de parere primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu. Totodata, acesta a subliniat ca falimentul RADET-ului poate dura chiar si doi ani. in.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )