Libnet.ro
UNICEF

01:05

Guvernul modifica Strategia de vaccinare impotriva COVID-19. Noi categorii de persoane sunt incluse in etapa a doua

Adevărul Adevărul,
Guvernul modifica Strategia de vaccinare impotriva COVID-19. Noi categorii de persoane sunt incluse in etapa a doua

Executivul se reuneste miercuri in sedinta, de la ora 13. 00, iar pe ordinea de zi figureaza un proiect de hotarare pentru modificarea Strategiei de vaccinare impotriva COVID-19. in etapa a doua de vaccinare sunt introduse persoanele cu handicap, persoane imobilizate, cele imunodeprimate, insotitorii acestora si persoanele care locuiesc la acelasi domiciliu cu bolnavii. continuă pe Adevărul

Guvernul modifica strategia de vaccinare anti-COVID: Ce categorii noi de persoane vor fi incluse in etapa a doua

Guvernul va modifica miercuri strategia nationala de vaccinare impotriva COVID-19. Vor fi introduse peste 15 noi categorii cu prioritate la vaccinare in etapa a II-a, angajati din domenii de activitate considerate esentiale. O alta modificare vizeaza introducerea unor categorii de angajati si in cea de a treia etapa de vaccinare, pe langa populatia generala.

DOCUMENT Noi categorii de persoane vor fi incluse in etapa a doua a campaniei de vaccinare impotriva COVID-19 Cine intra in cea de a treia etapa de vaccinare

Noi categorii - persoane cu handicap, persoane imobilizate, cele imunodeprimate, insotitorii acestora si persoanele care locuiesc la acelasi domiciliu cu bolnavii - vor fi incluse in cea de a doua etapa a campaniei de vaccinare. Potrivit unei hotarari care ar urma sa fie adoptate miercuri de guvern, vor fi incluse in etapa a doua si noi categorii de angajati din domenii de activitate considerate esentiale. O alta modificare vizeaza introducerea unor categorii de angajati si in cea de a treia etapa de vaccinare, pe langa populatia generala.

Campania de vaccinare impotriva COVID in Romania: Peste 196.000 de persoane vaccinate, incepand din 27 decembrie

Peste 196. 000 de persoane au fost vaccinate impotriva COVID-19, din 27 decembrie, cand a inceput campania de vaccinare in Romania. Reamintim ca prima etapa de vaccinare a inceput cu imunizarea angajatilor din spitale, iar de vineri au inceput programarile pentru etapa a doua de vaccinare, in care sunt incluse persoanele cu varsta de peste 65 de ani, bolnavii cronici si angajatii din domenii cheie de activitate.

Etapa a doua a campaniei de vaccinare impotriva COVID-19: incepand de vineri, s-au programat peste 300.000 de persoane - STS

Peste 300. 000 de persoane s-au programat pentru a se vaccina impotriva COVID-19 in cea de a doua etapa a campaniei de vaccinare, adica incepand de vineri dupa-amiaza si pana luni la ora 15. 30, a transmis Serviciul de Telecomunicatii Speciale.

O aeronava militara a adus din Qatar 250.000 de seringi si 100.000 de ace, pentru campania de vaccinare impotriva COVID

Aproximativ 250. 000 de seringi si 100. 000 de ace pentru vaccinarea impotriva COVID au fost aduse sambata in Romania din Qatar cu o aeronava C-27J Spartan a Fortelor Aeriene Romane.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1942 seconds )