Libnet.ro
UNICEF

22:45

GUVERNUL PONTA II. Crin Antonescu si Valeriu Zgonea, propusi de USL pentru sefia Senatului, ...

România Liberă România Liberă,
GUVERNUL PONTA II. Crin Antonescu si Valeriu Zgonea, propusi de USL pentru sefia Senatului, ...

Liderii USL au convenit, in discutiile purtate pana la acest moment, sa-l propuna pe Crin Antonescu pentru presedintia Senatului si pe Valeriu Zgonea pentru presedintia Camerei Deputatilor, au declarat pentru MEDIFAX surse din Uniune. Negocierile pentru algoritmul parlamentar si pentru stabilirea functiilor din Birourile Permanente si a celor de presedinti de comisii vor continua si in cursul zilei de joi. Crin Antonescu si Valeriu Zgonea detin si in prezent functiile de presedinte al . continuă pe România Liberă

Crin Antonescu si Valeriu Zgonea, propusi de USL pentru sefia Senatului, respectiv a Camerei

Liderii USL au convenit, in discutiile purtate pana la acest moment, sa-l propuna pe Crin Antonescu pentru presedintia Senatului si pe Valeriu Zgonea pentru presedintia Camerei Deputatilor, au declarat pentru Mediafax surse din Uniune.

Crin Antonescu si Valeriu Zgonea, propusi pentru sefia Senatului, respectiv a Camerei - surse

Potrivit unor surse din USL, Crin Antonescu si Valeriu Zgonea ar fi propusi pentru conducerea Senatului, respectiv a Camerei Deputatilor, scrie Mediafax. Consultarile pentru algoritmul parlamentar si pentru.

Surse: Antonescu si Zgonea, propusi de USL pentru sefia Senatului si Camerei Deputatilor

Actualii presedinti ai Senatului si Camerei Deputatilor, Crin Antonescu si respectiv ValeriuZgonea, ar urma sa fie propusi de USL pentru aceleasi functii si in cadrul noului Parlament, potrivit unor.

Crin Antonescu, catre Gabriel Oprea: Nu va mai lasati atras in diversiunile lui Victor Ponta

Sicane intre liderii USLVictor Ponta si Crin Antonescu, in timpul conferintei de presa sustinute luni, la sediul Uniunii. Liberalul i-a spus ironic, presedintelui UNPR, Gabriel Oprea, ca se lasa atras.

Crin Antonescu: Ponta trebuie sa fie numit premier, nu exista nicio alta varianta, nu e loc de alte combinatii

Liderul USL Crin Antonescu a declarat, luni, in cadrul unei conferinte de presa, ca Victor Ponta trebuie categoric sa fie numit premier de presedintele Traian Basescu, intrucat USL a castigat detasat.

Guvernul Ponta 2. Lista posibililor viitori ministri

Premierul Victor Ponta si copresedintele USL, Crin Antonescu, au discutat, la intalnirea de miercuri, si despre arhitectura noului Guvern, iar in presa au aparut deja liste cu posibili viitori ministri ai.

Guvernul Ponta 2. Vezi lista posibililor viitori ministri

Premierul Victor Ponta si copresedintele USL, Crin Antonescu, au discutat, la intalnirea de miercuri, si despre arhitectura noului Guvern, iar in presa au aparut deja liste cu posibili viitori ministri ai.

Victor Ponta: USL nu are nevoie de UDMR, dar vreau sa fac orice pentru ca in Romania sa fie mai putin razboi/ Crin Antonescu: Eu sunt pro-occidental, nu accept sa discut despre orientarea MAE/ Daniel Constantin: Avem exporturi blocate de 5 ani spre Rusia

Prim-ministrul Victor Ponta, presedintele Senatului Crin Antonescu si Ministrul Agriculturii Daniel Constantin au discutat la Antena 3 despre situatia politica a Romaniei. Nu vreau sa fiu ca Traian Basescu care a insuflat ideea de separare: ardeleni contra olteni, medici contra pacienti, profesori contra elevi. Cred intr-o uniune a romanilor. Vreau sa dau un semnal ca USL nu este impotriva UDMR, a declarat premierul Victor Ponta. Crin Antonescu a completat: Aseara domnul Ponta nu a inventat o eventuala colaborare cu UDMR.

NEGOCIERI GUVERN PONTA II. PC ar urma sa primeasca doua ministere in noul guvern USL.

PC ar urma sa obtina in urma negocierilor privind noul Guvern al USL doua ministere, cel al Agriculturii condus de Daniel Constantin si un al doilea minister, in contul sustinerii la sefia Senatului a presedintelui PNL Crin Antonescu, au declarat surse din PNL, citate de Mediafax. Potrivit negocierilor purtate la nivelul USL, conservatorii ar urma sa primeasca Ministerul Agriculturii, condus si acum de Daniel Constantin, si un al doilea portofoliu, in discutii fiind ministerul Muncii. Citeste .

Crin Antonescu, dupa exit-poll: Nu mai e niciun dubiu, premierul Romaniei va fi Victor Ponta

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat duminica seara, dupa publicarea primelor exit-polluri ale alegerilor parlamentare, ca acest vot reprezinta o victorie impotriva regimului Traian Basescu, acesta fiind.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )