Libnet.ro
UNICEF

25 Mai.

Crin Antonescu si Valeriu Zgonea, propusi pentru sefia Senatului, respectiv a Camerei - surse

Antena3 Antena3,
Crin Antonescu si Valeriu Zgonea, propusi pentru sefia Senatului, respectiv a Camerei - surse

Potrivit unor surse din USL, Crin Antonescu si Valeriu Zgonea ar fi propusi pentru conducerea Senatului, respectiv a Camerei Deputatilor, scrie Mediafax. Consultarile pentru algoritmul parlamentar si pentru. continuă pe Antena3

Crin Antonescu si Valeriu Zgonea, propusi de USL pentru sefia Senatului, respectiv a Camerei

Liderii USL au convenit, in discutiile purtate pana la acest moment, sa-l propuna pe Crin Antonescu pentru presedintia Senatului si pe Valeriu Zgonea pentru presedintia Camerei Deputatilor, au declarat pentru Mediafax surse din Uniune.

GUVERNUL PONTA II. Crin Antonescu si Valeriu Zgonea, propusi de USL pentru sefia Senatului, ...

Liderii USL au convenit, in discutiile purtate pana la acest moment, sa-l propuna pe Crin Antonescu pentru presedintia Senatului si pe Valeriu Zgonea pentru presedintia Camerei Deputatilor, au declarat pentru MEDIFAX surse din Uniune. Negocierile pentru algoritmul parlamentar si pentru stabilirea functiilor din Birourile Permanente si a celor de presedinti de comisii vor continua si in cursul zilei de joi. Crin Antonescu si Valeriu Zgonea detin si in prezent functiile de presedinte al .

Surse: Antonescu si Zgonea, propusi de USL pentru sefia Senatului si Camerei Deputatilor

Actualii presedinti ai Senatului si Camerei Deputatilor, Crin Antonescu si respectiv ValeriuZgonea, ar urma sa fie propusi de USL pentru aceleasi functii si in cadrul noului Parlament, potrivit unor.

Valeriu Zgonea, o solutie pentru reducerea cheltuielilor: Un hotel construit in regim de urgenta pentru cazarea parlamentarilor

Varianta construirii unui hotel in regim de urgenta pentru a caza parlamentarii este imbratisata de catre toate grupurile politice, a explicat, marti, presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea,.

Crin Antonescu si Liviu Dragnea au votat pentru a da o sansa noua Romaniei

Co-presedintele USL, Crin Antonescu si Presedintele CJ Teleorman, Liviu Dragnea, au votat la Liceul Agricol din Alexandria. Antonescu a declarat, dupa iesirea de la urne, ca a votat pentru a da o sansa noua.

Victor Ponta: USL nu are nevoie de UDMR, dar vreau sa fac orice pentru ca in Romania sa fie mai putin razboi/ Crin Antonescu: Eu sunt pro-occidental, nu accept sa discut despre orientarea MAE/ Daniel Constantin: Avem exporturi blocate de 5 ani spre Rusia

Prim-ministrul Victor Ponta, presedintele Senatului Crin Antonescu si Ministrul Agriculturii Daniel Constantin au discutat la Antena 3 despre situatia politica a Romaniei. Nu vreau sa fiu ca Traian Basescu care a insuflat ideea de separare: ardeleni contra olteni, medici contra pacienti, profesori contra elevi. Cred intr-o uniune a romanilor. Vreau sa dau un semnal ca USL nu este impotriva UDMR, a declarat premierul Victor Ponta. Crin Antonescu a completat: Aseara domnul Ponta nu a inventat o eventuala colaborare cu UDMR.

Crin Antonescu: Traian Basescu a sunat mai multi oameni din PSD si le-a propus functia de prim-ministru/ Antonescu revine: Nu am zis ca a sunat... ci ca a explorat/ Vosganian si Fenechiu in guvern

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat marti seara, la Romania TV, ca presedintele Traian Basescu a incercat si alte variante de prim-ministru abordand mail multi oameni din PSD cu pentru a le propune functia. Liderul liberal a refuzat sa dea nume. Acesta a revenit apoi dupa cateva minute si a spus ca nu a declarat ca presedintele a sunat ci ca. a explorat, a cautat anumiti lideri social-democrati. Antonescu: Exista riscul ca Romania sa ramana fara OpozitieAntonescu, despre posibilitatea spargerii Ministerului Finantelor in doua ministere: Se poate si cred ca e varianta spre care ne indreptam.

Crin Antonescu: Traian Basescu a sunat mai multi oameni din PSD si le-a propus functia de prim-ministru/ Antonescu revine: Nu am zis ca a sunat... ci ca a explorat/ Impartirea Ministerului de Finante, foarte posibila

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat marti seara, la Romania TV, ca presedintele Traian Basescu a incercat si alte variante de prim-ministru abordand mail multi oameni din PSD cu pentru a le propune functia. Liderul liberal a refuzat sa dea nume. Acesta a revenit apoi dupa cateva minute si a spus ca nu a declarat ca presedintele a sunat ci ca. a explorat, a cautat anumiti lideri social-democrati. Antonescu, despre posibilitatea spargerii Ministerului Finantelor in doua ministere: Se poate si cred ca e varianta spre care ne indreptam.

Crin Antonescu, despre Mircea Geoana: Oricine poate fi contracandidat pentru oricine

Presedintele liberalilor, Crin Antonescu, co-presedinte al Uniunii Social Liberale, a declarat, miercuri dupa-amiaza, referitor la posibilitatea ca senatorul Mircea Geoana sa-i fie contracandidat la alegerile.

LIVE TEXT Crin Antonescu: Traian Basescu a sunat mai multi oameni din PSD si le-a propus functia de prim-ministru

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat marti seara, la Romania TV, ca presedintele Traian Basescu a incercat si alte variante de prim-ministru abordand mail multi oameni din PSD cu pentru a le propune functia. Liderul liberal a refuzat sa dea nume. Emisiune in desfasurare.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 25 Mai.

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )