Libnet.ro
UNICEF

21:45

Guvernul a redactat ordonanta de urgenta care da liber la traseismul politic, timp de 10 zile

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Guvernul a redactat ordonanta de urgenta care da liber la traseismul politic, timp de 10 zile

Guvernul a decis pana la urma sa puna in pauza, timp de 10 zile, legea privind traseismul politic . Astfel, primarii, presedintii consiliilor judetene, consilierii locali si consilierii judeteni, precum si candidatii declarati supleanti vor avea la. continuă pe Wall-Street Ro

Klaus Iohannis, despre OUG privind migratia primarilor: Se legifereaza traseismul politic

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, a afirmat, miercuri, referitor la ordonanta de urgenta ce priveste migratia primarilor fara sa isi piarda mandatul, ca acum se legifereaza traseismul politic si ca.

Dragnea vrea o ordonanta prin care primarii sa poata trece la alt partid, fara sa-si piarda mandatul

Vicepremierului Liviu Dragnea propune o ordonanta de urgenta care sa le permita primarilor sa poata trece la alt partid, fara sa-si piarda mandatul. Dragnea ii acuza pe liberali ca au tradat votul.

Basescu despre proiectul lui Dragnea de legalizare a migratiei politice: Este grosier anticonstitutionala, Ponta are nevoie ca aerul de Ordonanta de urgenta ca sa iasa presedinte

Traian Basescu a declarat miercuri ca proiectul ordonantei de urgenta care permite timp de 10 zile migratia alesilor locali este grosier anticonstitutionala si a cerut Guvernului sa nu adopte proiectul avansat de Liviu Dragnea. Ponta are nevoie ca aerul de OUG cu primarii migratori ca sa iasa presedinte. Administratia locala este institutie constitutionala, OUG lui Dragnea nu trebuie emisa, a spus Basescu intr-o declaratie de presa dedicata altui subiect.

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1973 seconds )