Libnet.ro
UNICEF

05:15

Guvernul a schimbat PREFECTII din peste 20 de judete

B1 B1,
Guvernul a schimbat PREFECTII din peste 20 de judete

Mai multi prefecti si subprefecti au fost schimbati din functie, a anuntat, miercuri,seful Cancelariei premierului, Ionel Danca. Au fost propuse si adoptate mai multe hotarari ale Guvernului. continuă pe B1

Guvernul a schimbat prefectii din peste 20 de judete

Guvernul a aprobat, in sedinta de marti, schimbarea din functie a prefectilor din mai multe judete, a anuntat seful Cancelariei premierului, Ionel Danca, relateaza Agerpres.

Guvernul a schimbat prefectii din aproape 30 de judete

Guvernul a aprobat schimbarea din functie a prefectilor din mai multe judete, a anuntat seful Cancelariei premierului, Ionel Danca.

Directorii din Marea Britanie, cel mai bine platiti din Europa

Cel mai bine platiti directori din Europa sunt cei din Marea Britanie, care primesc 2,7 milioane de lire sterline pe an, datorita planurilor generoase de stimulente care sunt din ce in ce mai criticate de actionari, informeaza publicatia britanica Financial Times FT), relateaza Agerpres.

DIN CAUZA PROVOCARILOR IMPORTANTE Marile banci din Canada elimina tot mai multe posturi

Cele mai mari banci din Canada se confrunta cu numeroase provocari, printre care incetinirea cheltuielilor consumatorilor si lipsa listarilor, ceea ce determina cativa creditori majori sa reduca personalul, anunta ft. com.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )