Libnet.ro
UNICEF

14:00

Guvernul vrea sa amane intrarea in vigoare a legii privind dublarea alocatiilor pentru copii

Hotnews Hotnews,
 Guvernul vrea sa amane intrarea in vigoare a legii privind dublarea alocatiilor pentru copii

Cu legea privind dublarea alocatiilor pentru copii la promulgare, premierul Ludovic Orban sustine ca in acest moment nu sunt prevazute resursele care sa acopere acest efort bugetar, lucru posibil dupa rectificare. in acest sens, solutia guvernului este de a proroga termenul de intrare a legii. continuă pe Hotnews

Mihai Fifor, despre legea PSD privind dublarea alocatiilor: PNL ii scuteste de taxe pe cei cu venituri mari, dar nu vrea sa dea pentru copiii din Romania

Senatorul Mihai Fifor, fost secretar general al PSD, critica Executivul Orban, subliind ca acesta acorda facilitati fiscale bancilor si corporatiilor si ii scuteste de taxe, dar refuza sa permita intrarea in vigoare a legii care prevede dublarea alocatiilor.

Ludovic Orban anunta prorogarea legii privind dublarea alocatiilor copiilor: Sensul discutiilor pe care le-am avut cu presedintele converge spre aceasta solutie (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat, vineri, dupa discutiile de la Cotroceni cu presedintele Klaus Iohannis, prorogarea legii privind dublarea alocatiilor copiilor. Declaratia premierului vine dupa ce.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )