Libnet.ro
UNICEF

14:16

Hackerii chinezi au acces la milioane de telefoane din toata lumea

Playtech Playtech,
Hackerii chinezi au acces la milioane de telefoane din toata lumea

Hackerii se pare ca au fost ajutati de o companie de publicitate online. Nu de multe ori afli ca o companie ar fi responsabila deatacuri online extrem de grave asupra dispozitivelor mobile. Tocmai de aceea, situatia cu care avem de-a face acum este atat de interesanta. Yingmob, o companiede publicitate din China, s-ar afla in []. continuă pe Playtech

Trucul de putini stiut! Iata Cum vorbesti pe Facebook cu straini din toata lumea fara a-ti dezvalui identitatea

Chatible este un bot pentru Facebook Messenger care va permite sa vorbiti cu straini, protejandu-va, in acelasi timp, identitatea. inca din luna ianuarie stim ca Facebook lucreaza cu dezvoltatorii de roboti .

Despre tara in care toata lumea vorbeste o limba straina. Corespondenta speciala de la Sabina Fati, redactor-sef adjunct al Romaniei libere

Serhi Jadan, autorul celebrului poem Lukoil, locuieste la Harkov si e implicat in viata sociala a orasului. in poem, magnatii petrolului plang in costume DolceGabbana si beau Hennessy din pahare de plastic la moartea partenerului lor: -Moartea este un taram unde cartile de credit nu functioneaza/Moartea este un taram al petrolului care ii va spala pacatele. Jadan se descrie ca fiind un punkist post-proletar, poarta uneori un tricou cu steaua rosie comunista si spune ca pentru prima data in istorie, Rusia a pierdut monopolul asupra propriei limbi. Scrie exclusiv in ucraineana si, poate, din acest motiv e mai cunoscut in afara, unde i s-au tradus deja mai multe carti, in vreme ce in tara lui oamenii prefera sa citeasca mai degraba in rusa.

Horoscop TAUR iulie 2016. Viata ti se schimba in bine si te impaci cu toata lumea

Viata ti se va schimba in bine in aceasta luna. Daca ai incercat sa lamuresti o diferenta de opinie cu partenerul de viata sau de afaceri, dar nu ai reusit sa faci nici un progres, probabil ca Marte ti-a pus piedici, pentru ca era retrograd. Din fericire, a iesit de curand din aceasta stare, asa ca de acum inainte cuvintele tale vor avea mai multa greutate.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )