Libnet.ro
UNICEF

09:15

Hagi la 50 de ani: ce mesaje i-au transmis Simona Halep si Klaus Iohannis

Adevărul Adevărul,
Hagi la 50 de ani: ce mesaje i-au transmis Simona Halep si Klaus Iohannis

Gica Hagi implineste astazi 50 de ani, iar Simona Halep a marcat momentul cu un mesaj de felicitare pe Facebook. Presedintele i-a transmis o scrisoare Regelui. continuă pe Adevărul

VIDEO Hagi la 50 de ani - Gica are un tiz in Australia.Ma bucur ca-i port numele

Una dintre intamplarile de care isi aminteste mereu cu placere este cea petrecuta intr-un avion, in care Hagi zbura, in vacanta, spre Australia.

VIDEO Hagi la 50 de ani. Cel mai emotionant cadou primit de Rege

Jucatorii de la Academia Hagi, antrenorii, oficialii si toti ceilalti angajati i-au transmis mesaje Regelui intr-un videoclip ce se incheie cu urarile sotiei si ale celor doi copii, Ianis si Kira.

Hagi la 50 de ani - Ce sfaturi a primit Hagi cand a plecat din casa parintilor: Am mai si gresit dar nu le-am uitat!

Hagi la 50 de ani -Gica Hagi este al treilea copil al lui Iancu si Chiratei Hagi, el mai avand doua surori mai mari, Elena si Sultana.

VIDEO Hagi la 50 de ani - Regele si-a inspirat suturile napraznice de la un brazilian pe care l-a vazut la CM 1982- Despre Hagi de la A la Z de ziua lui

Hagi la 50 de ani-Adevarul va prezinta elemente importante din viata si cariera celui mai mare fotbalist roman din toate timpurile.

VIDEO Hagi la 50 de ani - Hagi stie sa danseze. Imagini unicat cu fostul mare fotbalist pe ringul de dans la nunta sa

Gheorghe Hagi implineste astazi 50 de ani, iar Adevarul va ofera o inregistrare de colectie, cu Regele dansand machidoneste la nunta sa.

VIDEO Hagi la 50 de ani - Regele stie sa danseze. Imagini unicat cu fostul mare fotbalist pe ringul de dans la nunta sa

Gheorghe Hagi implineste astazi 50 de ani, iar Adevarul va ofera o inregistrare de colectie, cu Regele dansand machidoneste la nunta sa.

VIDEO Gica Hagi, la 50 de ani - Cele mai frumoase goluri din cariera Regelui - Dobrin ar trebui sa aiba o statuie, nu eu

Gica Hagi a implinit, joi, 50 de ani. Maradona din Carpati a vorbit despre cele mai frumoase momente ale carierei, despre regrete si despre ceea ce isi doreste pentru urmatorii 20 de ani. De asemenea, Regele a spus si cine ar merita o statuie: Gicu Dobrin. Intra in material pentru a vedea cele mai frumoase goluri reusite de Hagi de-a lungul carierei.

Hagi la 50 de ani - Traiesc clipa! Balint si Belodedici povestesc din tineretea lor. Care e cel mai mare regret al lui Hagi

Pe Gica Hagi aniversarea celor 50 de ani de viata il prinde in cantonament. E cu Viitorul in Antalya si pregateste returul.

Hagi la 50 de ani. Gabi Balint: Eu, Gica si Belo ceream mereu camera cu trei paturi. De ce crede Balint ca Ianis nu va fi niciodata ca tatal sau

Gabi Balint a intrat in direct la Adevarul Live pentru a rememora primul moment cand l-a vazut pe Gica jucand si cum a ajuns tripleta Balint Belodedici Hagi de nedespartit.

VIDEO Hagi la 50 de ani - Recorduri. A avut colegi celebri, a dat goluri multe si a jucat 782 de meciuri oficiale la seniori

Hagi, Balaci sau Dobrin? Ori poate chiar si Ozon sau Bodola? Multi au pus aceasta intrebare, cu intentia de a lamuri cine a fost cel mai mare fotbalist roman al tuturor timpurilor.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )