Libnet.ro
UNICEF

09:15

Hagi reactioneaza dupa realegerea lui Burleanu: Toti suntem niste gaze

Online Sport Online Sport,
Hagi reactioneaza dupa realegerea lui Burleanu: Toti suntem niste gaze

Gheorghe Hagi, unul dintre sustinatorii lui Ionut Lupescu la alegerile pentru presedintia FRF, a reactionat, joi, la o zi dupa realegerea lui Razvan Burleanu pentru un nou mandat de patru ani. continuă pe Online Sport

Ovidiu Ioanitoaia, reactie dupa realegerea lui Burleanu in fruntea FRF

Directorul Gazetei Sporturilor critica dur realegerea lui Razvan Burleanu pentru un nou mandat in fruntea Federatiei Romane de Fotbal. S-a intamplat ce nu trebuia sa se intample: fotbalul romanesc n-a.

Gelu Diaconu reactioneaza dupa ce s-a zvonit ca ar fi consilierul lui Teodorovici. Nu as putea nici macar o secunda sa ma simt partas la dezastrul produs finantelor de gasca lui Pablito

Fostul presedinte al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF) Gelu Diaconu reactioneaza dupa ce presa a scris ca acesta ar fi consilierul personale al ministrului de Finante, Eugen.

Gica Hagi, reactie exploziva dupa alegerea lui Burleanu: Politicienii ne privesc ca pe niste gaze!

Gica Hagi are o reactie exploziva dupa alegerea lui Razvan Burleanu in fruntea FRF. Hagi crede ca tot ce s-a intamplat nu a fost corect si acuza sistemul pile, cunostinte si relatii care l-ar fi.

Hagi, resemnat dupa infrangerea cu CFR

Gheorghe Hagi, antrenorul campioanei Viitorul, a avut discursul unui om mai degraba resemnat dupa infrangerea, scor 1-2, suferita pe teren propriu in fata echipei CFR Cluj, duminica seara, in etapa a 5-a din playoff-ul Ligii 1 Betano.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1959 seconds )