Libnet.ro
UNICEF

23:45

Halep debuteaza miercuri la Bucharest Open

România Liberă România Liberă,
Halep debuteaza miercuri la Bucharest Open

Simona Halep, principala favorita a turneului de la Bucuresti, va juca miercuri, de la ora 17, pe Arena Centrala. Halep o va intalni, in runda inaugurala, pe olandeza Indy de Vroome, locul 190 WTA. continuă pe România Liberă

Simona Halep, despre BRD Bucharest Open: Voi fi apta si cred ca am experienta necesara pentru a juca acasa

Simona Halep 3 WTA) a declarat, la sfarsitul acestei saptamani, ca va fi apta pentru a participa la BRD Bucharest Open, precizand ca acum simte ca are experienta necesara pentru a juca in fata publicului din Romania.

Halep va juca, miercuri, la Bucharest Open. Mladenovic, retrasa din turneu

Simona Halep va juca in primul tur, la Bucharest Open, miercuri, impotriva olandezei Indy de Vroome. Jucatoarea din Olanda i-a luat locul pe tabloul principal frantuzoaicei Kristina Mladenovici, finalista din proba din dublu de la Wimbledon, care s-a retras din competitie.

Simona Halep va juca, miercuri, de la ora 17.00, la BRD Bucharest Open

Principala favorita a turneului BRD Bucharest Open, Simona Halep, va juca, miercuri, de la ora 17. 00, pe Arena Centrala, contra jucatoarei olandeze Indy de Vroome, locul 190 WTA, in primul tur al competitiei,.

Simona Halep joaca la Bucuresti: Voi fi apta si cred ca am experienta necesara pentru a evolua acasa

Simona Halep 3 WTA) a declarat, la sfarsitul acestei saptamani, ca va fi apta pentru a participa la BRD Bucharest Open, precizand ca acum simte ca are experienta necesara pentru a juca in fata publicului din Romania.

Bucharest Open: Program si rezultate, opt romance in competitie

Turneul de tenis feminin BRD Bucharest Open, din cadrul circuitului profesionist WTA, a debutat, luni, cu primul tur. Nu mai putin de opt romance evolueaza in runda inaugurala, Simona Halep intrand in competitie miercuri.

Programul competitiei BRD Bucharest Open. Cu cine va juca Simona Halep

BRD Bucharest Open si-a stabilit programul competitional, turneul desfasurandu-se in perioada 5-13 iulie. Simona Halep este cea mai asteptata prezenta pe Arenele BNR, jucatoarea fiind, cel mai recent, semifinalista la Wimbledon.

Simona Halep o va intalni pe Indy de Vroome la BRD Bucharest Open, dupa retragerea Kristinei Mladenovici

Jucatoarea de tenis Kristina Mladenovici Franta, locul 103 WTA), finalista in proba de dublu de la Wimbledon, s-a retras din turneul BRD Bucharest Open, unde urma sa o intalneasca pe principala favorita,.

Andreea Mitu, eliminata in primul tur la BRD Bucharest Open

Andreea Mitu 211 WTA), beneficiara a unui wild card, a ratat, marti,calificarea in turul doi al BRD Bucharest Open, dupa ce a fost invinsa de jucatoarea poloneza Katarzyna Piter, locul 104 WTA, scor 6-0, 1-6,.

Raluca Olaru, in lacrimi dupa eliminarea de la Bucharest Open

Raluca Olaru a fost eliminata, azi, de la Bucharest Open, inca din runda inaugural. Olaru a inceput sa planga la final si a declarat ca a renuntat la meciurile de simplu deoarece nu mai este sustinuta financiar.

Cadantu si Olaru eliminate in primul tur la Bucharest Open

Ziua a doua de competitie la Bucharest Open, turneul WTA dotat cu premii totale in valoare de 220. 000 de dolari, a debutat cu infrangerea a doua dintre reprezentantele Romaniei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )