Libnet.ro
UNICEF

14:00

Simona Halep va juca, miercuri, de la ora 17.00, la BRD Bucharest Open

B1 B1,
Simona Halep va juca, miercuri, de la ora 17.00, la BRD Bucharest Open

Principala favorita a turneului BRD Bucharest Open, Simona Halep, va juca, miercuri, de la ora 17. 00, pe Arena Centrala, contra jucatoarei olandeze Indy de Vroome, locul 190 WTA, in primul tur al competitiei,. continuă pe B1

Halep va juca, miercuri, la Bucharest Open. Mladenovic, retrasa din turneu

Simona Halep va juca in primul tur, la Bucharest Open, miercuri, impotriva olandezei Indy de Vroome. Jucatoarea din Olanda i-a luat locul pe tabloul principal frantuzoaicei Kristina Mladenovici, finalista din proba din dublu de la Wimbledon, care s-a retras din competitie.

Dupa Roland Garros si Wimbledon, Simona Halep a fost vedeta Kids Day la WTA BRD Bucharest Open!

De peste zece ani, Dr. Oetker Romania a pus umarul prin organizarea de turnee internationale la promovarea viitorilor urmasi ai unor nume marcante din tenisul romanesc, precum Florenta Mihai, Virginia Ruzici, Ion Tiriac sau Ilie Nastase. Pentru primul turneu WTA organizat in Romania, Federatia Romana de Tenis cu spijinul companiei germane a organizat Kids Day, un eveniment special la care micutii tenismeni, cu varste cuprinse intre 5 si 14 ani, au avut ocazia sa o cunoasca indeaproape pe Simona Halep.

Halep debuteaza miercuri la Bucharest Open

Simona Halep, principala favorita a turneului de la Bucuresti, va juca miercuri, de la ora 17, pe Arena Centrala. Halep o va intalni, in runda inaugurala, pe olandeza Indy de Vroome, locul 190 WTA.

Simona Halep: Voi fi apta de joc miercuri

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a declarat ca miercuri va fi apta de joc, pentru primul tur de la turneul de tenis BRD Bucharest Open 2014.

Pasaport diplomatic pentru Simona Halep! Cine a mai primit distinctia

Tenismenii Simona Halep si Horia Tecau, campionul olimpic Mihai Covaliu, violonistul Alexandru Tomescu si inventatorul Ionut Budisteanu au fost numiti ambsadori ai turismului romanesc.

Simona Halep si Ionut Budisteanu, printre noii ambasadori ai turismului

Guvernul a organizat luni, la Palatul Victoria, ceremonia de inmanare a pasapoartelor diplomatice noilor ambasadori ai turismului romanesc, respectiv Simona Halep, Horia Tecau, Alexandru Tomescu, Mihai Covaliu si Ionut Budisteanu.

Nastase: O finala si o semifinala de Grand Slam reprezinta un inceput bun pentru Simona Halep

Fostul tenisman Ilie Nastase a declarat, luni seara, ca finala de la Roland Garros si semifinala de la Wimbledon reprezinta un inceput bun pentru Simona Halep, pe care a sfatuit-o sa nu mai joace cu doua-trei saptamani inainte de ultimul Grand Slam al anului, US Open, pentru a fi in forma.

VIDEO Simona Halep: Sunt un produs 100% romanesc

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a afirmat luni la Palatul Victoria ca, din punctul de vedere sportiv, este un produs 100% romanesc si ca isi doreste sa ramana in tara.

Simona Halep, la revenirea in tara: Imi doresc sa ajung numarul 1, nu stiu daca se va intampla, dar imi doresc foarte mult

Simona Halep a revenit vineri in tara, dupa participarea la turneul de Grand Slam de la Wimbledon a fost eliminata de Eugenie Bouchard in semifinale). Imi doresc sa ajung numarul 1, nu stiu daca se va intampla, dar imi doresc sa ajung, a precizat Halep pe Aeroportul Henri Coanda.

LIVE TEXT Brazilia - Germania, ora 23.00. Semifinale Cupa Mondiala 2014

Brazilia si Germania se intalnesc, marti seara, de la ora 23. 00, ora Romaniei, in prima semifinala a Campionatului Mondial de fotbal, gazduit de Brazilia. Partida, desfasurata pe Arena Mineirao, din Belo Horizonte, ar putea da numele campioanei mondiale, avand in vedere ca ambele echipe sunt principalele favorite ale turneului.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )