Libnet.ro
UNICEF

15:15

Halep, dupa eliminarea de la Wimbledon: Am dat totul, dar atitudinea mea a fost prea negativa

Adevărul Adevărul,
Halep, dupa eliminarea de la Wimbledon: Am dat totul, dar atitudinea mea a fost prea negativa

Simona Halep a declarat, sambata, dupa eliminarea de la turneul de la Wimbledon in turul trei, ca a avut o atitudine prea negativa la meciul cu Su-Wei Hsieh. continuă pe Adevărul

Simona Halep, dupa eliminarea de la Wimbledon: Am dat totul, dar atitudinea mea a fost prea negativa

Simona Halep a declarat, sambata, dupa eliminarea de la turneul de la Wimbledon in turul trei, ca a avut o atitudine prea negativa la meciul cu Su-Wei Hsieh.

Simona Halep, prima reactie dupa eliminarea de la Wimbledon

Simona Halep a avut o prima reactie dupa eliminarea de la Wimbledon. A fost un meci pe care l-am abordat neprofesionist. Sunt trista pentru felul in care am jucat azi. Sunt si obosita, a declarat Halep,.

Garbine Muguruza dupa eliminarea de la Wimbledon: A jucat cu adevarat stralucitor. Nivelul meu de joc nu a fost cel asteptat

Garbine Muguruza 3 WTA), detinatoarea trofeului de la Wimbledon, a spus adio competitiei din acest an inca din turul al doilea, fiind invinsa de belgianca Alison van Uytvanck 47 WTA), scor 7-5, 2-6, 1-6. Iberica a laudat evolutia adversarei sale si a precizat ca nivelul sau de joc nu a fost cel asteptat. A jucat cu adevarat stralucitor. Nivelul meu de joc nu a fost cel asteptat, ceea ce explica poate de ce a putut sa produca acest fel de tenis, a spus Muguruza.

Simona Halep, prima reactie dupa eliminarea favoritelor de la Wimbledon

Simona Halep spune ca nu reprezinta o garantie a castigarii de catre ea a turneului de la Wimbledon faptul ca numeroase favorite au parasit deja competitia dupa primele doua tururi. Nu ma ajuta cu.

Ce spune Simona Halep dupa eliminarea surprinzatoare a mai multor rivale de la Wimbledon

Simona Halep va evolua azi in turul al treilea al turneului de la Wimbledon, unde este cotata ca principala favorita la castigarea trofeului.

Simona Halep, dupa calificarea in turul III la Wimbledon: Am DURERI in TOT CORPUL. Romanca spune ca are o sansa de a castiga titlul

Simona Halep a vorbit despre meciul castigat joi, in turul al doilea la Wimbledon. Ea spune ca, din cauza ierbii, are dureri in tot corpul si recunoaste ca se gandeste ca poate castiga titlul. Cu toate .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )