Libnet.ro
UNICEF

21:15

Halep joaca in turul doi la US Open cu Katerina Bondarenko

Antena3 Antena3,
Halep joaca in turul doi la US Open cu Katerina Bondarenko

Jucatoarea Simona Halep, locul 2 WTA, o va intalni pe sportiva ucraineana Katerina Bondarenko, locul 104 WTA, venita din calificari, in turul doi la US Open, ultimul Grand Slam al anului, potrivit. continuă pe Antena3

Monica Niculescu a trecut si ea in turul doi la US Open. In partida urmatoare va intalni o jucatoare in fata careia a luat doar trei game-uri in doua meciuri

Monica Niculescu este a doua romanca ce a ajuns in turul doi al turneului de Grand Slam american, ea trecand in runda inaugurala de Alexandra Panova, venita din calificari, scor 7-6 3), 5-7, 6-3.

Mergea, in turul doi la US Open

Perechea Florin Mergea/Rohan Bopanna Romania/India), cap de serie numarul 6, s-a calificat, miercuri, in turul doi al probei de dublu masculin de la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, informeaza.

US Open: Monica Niculescu s-a calificat in turul doi

Jucatoarea de tenis Monica Niculescu, locul 41 WTA, s-a calificat in turul doi la US Open, informeaza Mediafax. Niculescu a invins-o in runda inaugurala de sportiva rusa Alexandra Panova, numarul 132 mondial, cu.

Simona Halep, dupa calificarea in turul doi la US Open: Am incredere ca pot sa joc cel mai bun tenis al meu la acest turneu

Simona Halep, locul 2 WTA, a declarat, dupa ce s-a calificat in turul al doilea al turneului de la US Open, ca este increzatoare ca poate juca la acest turneu tenisul ei cel mai bun.

Simona Halep joaca in primul tur la US Open, astazi, de la ora 18.00

Simona Halep, locul 2 WTA si a doua favorita, va intalni pe neo-zeelandeza Marina Erakovici, numarul 99 mondial, in primul tur la US Open, astazi, de la ora 18. 00, pe arena Arthur Ashe, conform programului.

US Open: Andy Murray, Roger Federer si Richard Gasquet, in turul doi - Nick Kyrgios si Gilles Simon au fost eliminati

Roger Federer favorit doi), Andy Murray cap de serie numarul trei) si Richard Gasquet favorit 12) au obtinut calificarea in turul doi al turneului de Grand Slam de la US Open. Au fost eliminati, printre altii, Gilles Simon favorit numarul 12) si Nick Kyrgios. Intra in material pentru a vedea rezultatele complete ale zilei.

US Open: Florin Mergea s-a calificat in turul doi, la dublu

Perechea Florin Mergea/Rohan Bopanna Romania/India), cap de serie numarul 6, s-a calificat, miercuri, in turul doi al probei de dublu masculin de la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, informeaza site-ul oficial al competitiei.

US Open: Serena Williams si Agnieszka Radwanska, in turul doi; Carla Suarez Navarro, Ana Ivanovic, Jelena Jankovic si Sloane Stephens au parasit competitia din primul tur

Serena Williams cap de serie numarul unu) s-a calificat in turul doi de la US Open, liderul mondial profitand, la scorul de 6-0, 2-0, de abandonul jucatoarei Vitalia Diatchenko. Au aparut surprinzele inca din prima zi: Carla Suarez Navarro, Ana Ivanovic, Jelena Jankovic si Sloane Stephens au fost eliminate.

Simona Halep s-a calificat in turul doi al turneului de Grand Slam US Open

Simona Halep, locul 2 WTA, s-a calificat in al doilea tur al turneului de Grand Slam US Open, dupa ce adversara sa Marina Erakovic din Noua Zeelanda, locul 99 WTA, s-a retras din competitie, la scorul 6-2, 3-0, dupa.

US Open: Novak Djokovic, Rafael Nadal, Marin Cilic si Jo-Wilfried Tsonga, in turul doi - Au fost eliminati: Kei Nishikori, Alexandr Dolgopolov si Gael Monfils

Novak Djokovic a debutat perfect la US Open, liderul mondial trecand la pas de Joao Souza, scor 6-1, 6-1, 6-1. Rafael Nadal a avut de munca in partida cu Borna Coric, ibericul invingandu-l pe croat in patru seturi. Au parasit deja competitia nume importante precum Kei Nishikori, Alexandr Dolgopolov si Gael Monfils. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de la Flushing Meadows.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )