Libnet.ro
UNICEF

01:05

Halep, palmares fabulos cu jucatoarele calificate la Turneul Campioanelor

Adevărul Adevărul,
Halep, palmares fabulos cu jucatoarele calificate la Turneul Campioanelor

Sezonul WTA se va incheia saptamana viitoare cu Turneul Campioanelor, competitie care va avea loc pentru prima data la Shnezhen, in China. continuă pe Adevărul

Se stiu cele 8 jucatoare calificate la Turneul Campioanelor. Serena Williams nu a mai prins tabloul

Jucatoarea elvetiana Belinda Bencic, locul 10 WTA, a devenit a opta si ultima jucatoare calificata la Turneul Campioanelor de la Shnezhen 27 octombrie - 3 noiembrie).

Simona Halep primeste o noua lovitura. Bianca Andreescu i-a luat fata si la Turneul Campioanelor

Bianca Andreescu este principala favorita, la Turneul Campioanelor, fiind astfel marcata o noua lovitura pentru Simona Halep. Tanara jucatoare de tenis a reusit de curand o asemenea performanta, dupa cum anunta luni, in mod deloc surprinzator, si casele de pariuri. Simona Halep primeste o noua lovitura: Bianca Andreescu i-a luat fata Asta deoarece au fost .

Darren Cahill va fi alaturi de Simona Halep la Turneul Campioanelor

Simona Halep a tot anuntat in ultima perioada ca Darren Cahill va reveni in echipa ei odata cu debutul noului sezon 2020). Australianul a postat insa luni pe Instagram o fotografie in care anunta ca va pleca din nou la drum. Cahill va fi, pana la urma, alaturi de fostul lider mondial la Shenzhen, acolo unde Halep va participa la Turneul Campioanelor a obtinut a sasea calificare consecutiva).

Digisport: Belinda Bencic, ultima calificata la Turneul Campioanelor! Simona Halep scapa de o adversara foarte dificila

Belinda Bencic este ultima tenismena calificata la Turneul Campioanelor de la Shenzhen, competitie care se va desfasura in perioada 27 octombrie - 3 noiembrie si care va fi transmisa, in direct, de canalele Digi Sport.

WTA Moscova: Belinda Bencic vs Anastasia Pavlyuchenkova, in marea finala Elvetianca s-a calificat la Turneul Campioanelor

Belinda Bencic si Anastasia Pavlyuchenkova vor lupta pentru titlul de la Moscova, dupa ce s-au impus in semifinalele disputate sambata. in urma rezultatului obtinut la turneul din Rusia, elvetianca si-a asigurat prezenta la Turneul Campioanelor.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )