Libnet.ro
UNICEF

23:15

Halep s-a calificat in turul 3 la Wimbledon, cea mai buna performanta din cariera la acest turneu

Antena3 Antena3,
Halep s-a calificat in turul 3 la Wimbledon, cea mai buna performanta din cariera la acest turneu

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, a invins-o, vineri, cu scorul de 6-3, 4-6, 6-4, pe ucraineanca Lesia Turenko, locul 170 WTA, sportiva venita din calificari, si a acces pentru. continuă pe Antena3

Simona Halep s-a calificat in turul trei la Wimbledon dupa 6-3, 4-6, 6-4, cu Lesia Tsurenko

Simona Halep s-a calificat, in premiera, in turul trei la Wimbledon dupa ce a invins-o, in trei seturi, 6-3, 4-6, 6-4 pe Lesia Tsurenko din Ucraina. in turul trei, Halep o va intalni pe Belinda Bencic, care a invins-o cu 6-4, 7-5 pe Victoria Duvai.

Simona Halep s-a calificat in turul doi la Wimbledon

Tenismena Simona Halep, cap de serie numarul 3 si locul 3 WTA, s-a calificat, marti, in turul doi la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului. Halep a invins-o, in runda inaugurala, cu scorul de 6-2,.

Romanca Simona Halep s-a calificat in turul trei la Wimbledon

Romanca Simona Halep, locul 3 WTA, s-a calificat in turul trei al turneului de la Wimbledon, trecand in trei seturi de ucraineanca Lesia Turenko, locul 170 WTA. Halep a trecut de ucraineanca cu scorul de 6-3, 4-6,.

Romanca Simona Halep s-a calificat in turul trei la Wimbledon. Simona: Nu am facut cel mai bun meci al meu

Romanca Simona Halep, locul 3 WTA, s-a calificat in turul trei al turneului de la Wimbledon, trecand in trei seturi de ucraineanca Lesia Tsurenko, locul 170 WTA. Halep a trecut de ucraineanca cu scorul de 6-3, 4-6,.

Wimbledon: Halep s-a calificat in turul doi

Simona Halep s-a calificat in turul doi la Wimbledon dupa ce a invins-o, in doua seturi, 6-2, 6-2, pe Teliana Pereira din Brazilia.

Simona Halep se califica n turul doi la Wimbledon, dupa 6-2, 6-2, cu Teliana Pereira

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 3 si locul 3 WTA, s-a calificat, marti, in turul doi la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului, dupa ce a trecut, cu scorul de 6-2, 6-2, de brazilianca Teliana Pereira locul 91 WTA), relateaza Mediafax.

Live Text: Simona Halep- Lesia Tsurenko, in turul doi la Wimbledon

Simona Halep joaca azi pentru calificarea, in premiera, in turul trei la Wimbledon. Adversara romancei este Lesia Tsurenko, o jucatoare de tenis din Ucraina, numarul 170 mondial.

Live Text: Simona Halep- Lesia Tsurenko, in turul doi la Wimbledon, de la 13.30

Simona Halep joaca azi, de la ora 13. 30, pentru calificarea, in premiera, in turul trei la Wimbledon. Adversara romancei este Lesia Tsurenko, o jucatoare de tenis din Ucraina, numarul 170 mondial.

Halep joaca sambata in turul 3 la Wimbledon

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, va juca, sambata, in turul trei al turneului de Grand Slam de la Wimbledon, impotriva sportivei elvetiene Belinda Bencic, locul 71 mondial, informeaza site-ul oficial al competitiei.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )