Libnet.ro
UNICEF

15:45

Simona Halep s-a calificat in turul doi la Wimbledon

B1 B1,
Simona Halep s-a calificat in turul doi la Wimbledon

Tenismena Simona Halep, cap de serie numarul 3 si locul 3 WTA, s-a calificat, marti, in turul doi la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului. Halep a invins-o, in runda inaugurala, cu scorul de 6-2,. continuă pe B1

Wimbledon: Halep s-a calificat in turul doi

Simona Halep s-a calificat in turul doi la Wimbledon dupa ce a invins-o, in doua seturi, 6-2, 6-2, pe Teliana Pereira din Brazilia.

Wimbledon: Irina Camelia Begu s-a calificat in turul doi; Andeea Mitu, eliminata de Agnieszka Radwanska

Irina Camelia Begu a obtinut, marti, calificarea in turul doi al turneului de Grand Slam de la Wimbledon, jucatoarea noastra eliminand-o pe Virginie Razzano, din Franta. Intr-o alta partida a zilei, Andeea Mitu a fost invinsa de Agnieszka Radwanska favorita numarul patru).

Romanca Irina-Camelia Begu s-a calificat in turul doi al turneului de la Wimbledon

Romanca Irina-Camelia Begu s-a calificat, marti, in turul doi al turneului de tenis de la Wimbledon. Begu s-a impus in fata frantuzoaicei Virginie Razzano, cu scorul de 1-6, 6-4, 7-5, scrie Mediafax. Romanca va.

LIVE WIMBLEDON Simona Halep impotriva unei brazilience in primul tur la Wimbledon (marti, dupa ora 19:00)

Simona Halep intra marti, dupa ora 19:00, la turneul de la Wimbledon, in primul tur. Ea este favorita numarul 3 a turneului si o va intalni pe brazilianca Teliana Perreira Brazilia).

Begu se califica la mare lupta in turul doi la Wimbledon

Irina Begu este prima jucatoare din Romania care a trecut in acest an de primul tur la Wimbledon. Pentru Begu este prima calificare din cariera in turul doi la turneul de Mare Slem gazduit de Londra.

Simona Halep, debut cu dreptul la Wimbledon. Ce-a promis romanca

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, s-a calificat fara probleme in turul secund de la Wimbledon, dupa ce-a invins-o in doua seturi pe brazilianca Teliana Pereira locul 88 WTA).

Wimbledon: Roger Federer, calificare lejera in turul doi

Roger Federer, cap de serie numarul patru, s-a calificat in turul doi al turneului de Grand Slam de la Wimbledon, fostul lider mondial trecand fara emotii de Paolo Lorenzi, scor 6-1, 6-1, 6-3.

Wimbledon: Irina-Camelia Begu, pentru prima data in turul doi

Vesti bune de la Wimbledon. Irina Camelia Begu s-a calificat in turul doi al turneului londonez. Begu a invins-o, in trei seturi, 1-6, 6-4,7-5, pe Virginie Razzano, din Franta.

Simona Halep, inainte de startul turneului de la Wimbledon: Incerc sa imi imbunatatesc jocul de fiecare data si sa urc poate pe locul 2 sau chiar 1

Turneul de la Wimbledon, al treilea de Grand Slam al anului, va debuta pe 23 iunie, iar Simona Halep va fi cap de serie numarul trei pe tabloul feminin. Incerc sa imi imbunatatesc jocul de fiecare data si sa urc poate pe locul doi sau chiar pe unu, a precizat Simona Halep inainte de startul Wimbledonului din 2014.

Simona Halep va debuta marti la Wimbledon

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 3 si locul 3 WTA, va debuta marti la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului, informeaza site-ul oficial al competitiei. Halep o va intalni pe.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2915 seconds )