Libnet.ro
UNICEF

01:06

Hamburg se pregateste pentru protestele summit-ului G20

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Hamburg se pregateste pentru protestele summit-ului G20

Protestatarii anti-capitalisti au adresat un mesaj dur lui Donald Trump si altor lideri mondiali: Bine ati venit in iad si au promis ca vor perturba summitul liderilor celor mai mari 20 de economii din lume, potrivit News. com. au. continuă pe Ziarul Bursa

Noi proteste violente la Hamburg in timpul summitului G20: Peste 150 de agenti ai fortelor de ordine au fost raniti(VIDEO)

Protestele de la Hamburg, organizate in timpul summitului G20, continua. Cel putin 45 persoane au fost arestate si alte zeci de au fost audiate, iar Politia a cerut intariri, dupa ce 159 de.

Violente in Hamburg, la summitul G20. Protestatarii au fost alungati cu tunurile cu apa. Politia le cere tuturor sa evite centrul orasului

UPDATE:Politia germana a anuntat vineri ca a folosit tunuri cu apa pentru a dispersa un nou protest inceput la Hamburg, unde are loc vineri si sambata summitul G20 al statelor industrializate.

PROTEST VIOLENT in Hamburg fata de Summitului G20 (VIDEO-FOTO)

Protestatarii de extrema dreapta supranumiti si Welcome to HELL/Bine ati venit in Iad au luat cu asalt strazile din Hamburg, Germania pentru a protesta impotriva Summitului G20. Au fo.

Trump si Putin se pregatesc de prima intalnire, in cadrul Summitului G20 de la Hamburg

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, se va intalni vineri pentru prima data cu liderul Rusiei, Vladimir Putin, la o reuniune mult asteptata din marja Summitului G20 de la Hamburg, care ar putea sa fie marcat de o largire a clivajului dintre aliatii vestici si America, transmite France Presse.

Proteste de amploare la Hamburg, in ajunul summitului G20. LIVE VIDEO cu interventia politiei

Zeci de mii de protestatari din toata Europa s-au adunat la Hamburg, in ajunul summitului G20, pentru a se alia demonstratiei Bine ati venitin iad, organizata de grupurile.

Proteste de amploare la Hamburg, in ajunul summitului G20. Imagini cu interventia politiei

Zeci de mii de protestatari din toata Europa s-au adunat la Hamburg, in ajunul summitului G20, pentru a se alia demonstratiei Bine ati venitin iad, organizata de grupurile.

Politia germana a utilizat tunuri de apa impotriva protestatarilor adunati cu ocazia Summitului G20

Politia din Hamburg a utilizat tunuri de apa pentru a dispersa multimile de protestatari ce s-au adunat pentru a demonstra impotriva summitului G20 ce urmeaza a avea loc pe 7-8 iulie, informeaza presa internationala, via Mediafax.

VIDEO Hamburg: Ciocniri intre manifestantii anti-G20 si politie, care a folosit tunuri de apa si gaze lacrimogene

O serie de ciocniri au aparut joi seara la Hamburg, unde are loc summitul G20, intre mii de manifestanti si politie, car ea recurs la gaze lacrimogene si la tunuri de apa pentru a dispersa multimea, anunta AFP.

Violente in Hamburg, in timpul summitului G20. Politia cere intariri. Melania Trump, blocata in resedinta

Continua violentele in Hamburg, unde zeci de persoane au fost retinute si peste 150 de politisti au fost raniti in ciocnirile cu protestatarii. Politia din Hamburg a fost nevoita sa ceara.

Prima intalnire intre Vladimir Putin si Donald Trump are loc, vineri, la Hamburg. Retragerea SUA din Acordul climatic de la Paris si amenintarea nord-coreeana, principalele teme de pe agenda summitului G20

Presedintele rus Vladimir Putin si omologul sau american Donald Trump se intalnesc, vineri, la Hamburg, unde va avea loc summitul G20, grupul tarilor cu cea mai dezvoltata economie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )