Libnet.ro
UNICEF

05:30

Proteste de amploare la Hamburg, in ajunul summitului G20. Imagini cu interventia politiei

Antena3 Antena3,
Proteste de amploare la Hamburg, in ajunul summitului G20. Imagini cu interventia politiei

Zeci de mii de protestatari din toata Europa s-au adunat la Hamburg, in ajunul summitului G20, pentru a se alia demonstratiei Bine ati venitin iad, organizata de grupurile. continuă pe Antena3

Proteste de amploare la Hamburg, in ajunul summitului G20. LIVE VIDEO cu interventia politiei

Zeci de mii de protestatari din toata Europa s-au adunat la Hamburg, in ajunul summitului G20, pentru a se alia demonstratiei Bine ati venitin iad, organizata de grupurile.

PROTEST VIOLENT in Hamburg fata de Summitului G20 (VIDEO-FOTO)

Protestatarii de extrema dreapta supranumiti si Welcome to HELL/Bine ati venit in Iad au luat cu asalt strazile din Hamburg, Germania pentru a protesta impotriva Summitului G20. Au fo.

PROTESTE VIOLENTE in aceasta seara

Zeci de mii de protestatari din toata Europa s-au adunat la Hamburg, in ajunul summitului G20, pentru a se alia demonstratiei Bine ati venitin iad, organizata de grupurile.

Politia germana a utilizat tunuri de apa impotriva protestatarilor adunati cu ocazia Summitului G20

Politia din Hamburg a utilizat tunuri de apa pentru a dispersa multimile de protestatari ce s-au adunat pentru a demonstra impotriva summitului G20 ce urmeaza a avea loc pe 7-8 iulie, informeaza presa internationala, via Mediafax.

Intalnire Donald Trump - Angela Merkel, inaintea summitului G20

Donald Trump si Angela Merkel vor avea o intalnire tete-a-tete inaintea summitului G20 din aceasta saptamana, a anuntat luni purtatorul de cuvant al cancelariei germane, in conditiile in care subiectele de disputa s-au multiplicat intre cei doi lideri, scrie AFP.

VIDEO Hamburg: Marsul anti-G20 a fost anulat de organizatori in urma violentelor/ Cel putin o persoana pare ranita grav/ Peste 70 de politisti raniti

Organizatorii au anulat joi seara marsul anti-G20 din cauza violentelor, potrivit politiei, insa mai multi manifestanti au ramas pe strazi, relateaza BBC. Cel putin o persoana pare sa fie grav ranita. UPDATE ora 02:00 Confruntarile dintre manifestantii anti-G20 si politie, la Hamburg, s-au soldat cu 76 de raniti in randul fortelor de ordine, au anuntat acestea din urma, in noaptea de joi spre vineri, transmite AFP.

VIDEO Hamburg: Marsul anti-G20 a fost anulat de organizatori in urma violentelor/ Cel putin o persoana pare ranita grav

Organizatorii au anulat joi seara marsul anti-G20 din cauza violentelor, potrivit politiei, insa mai multi manifestanti au ramas pe strazi, relateaza BBC.

Presedintele american, Donald Trump, a sosit la Hamburg pentru summitul G20, intr-un climat tensionat

Presedintele SUA, Donald Trump, a sosit la summitul G20, in Germania, intr-un climat extrem de tensionat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )