Libnet.ro
UNICEF

23:01

CE Handbal (f): Romania vs Polonia (de la ora 17:00) Tricolorele, in cautarea primei victorii

Hotnews Hotnews,
 CE Handbal (f): Romania vs Polonia (de la ora 17:00) Tricolorele, in cautarea primei victorii

Dupa infrangerea cu Germania, nationala Romaniei cauta prima victorie la Campionatul European de handbal feminin din Danemarca. Urmatoarea adversara va fi Polonia, iar confruntarea de la ora 17:00 va putea fi urmarita LiveText pe HotNews. ro si in direct pe Digisport, Telekom si Look Sport. continuă pe Hotnews

Asa am trait Romania - Polonia la Campionatul European

Pentru Romania meciul cu Polonia de sambata, ora 17:00, a fost unul capital in economia calificarii in faza grupelor principale la Campionatul European din Danemarca.

CE Handbal (f): Romania vs Polonia 28-24 Tricolorele, foarte aproape de Grupele Principale dupa o revenire spectaculoasa

Reprezentativa Romaniei a avut parte de un meci foarte dificil impotriva Poloniei, la CE de handbal feminin. Conduse pana in minutul 48 al partidei polonezele au avut chiar si cinci goluri in fata: 11-6, 12-7, 13-8 si 15-10), tricolorele s-au aparat mai agresiv in ultimele minute si au obtinut in cele din urma victoria: 28-24. Cristina Neagu a evoluat mai bine decat in meciul cu Germania a inscris de opt ori), iar Cristina Laslo si Lorena Ostase au contribuit cu cate sase reusite.

CE Handbal (f): Romania vs Germania (de la ora 19:00) Denisa Dedu, neinclusa in lot

Romania debuteaza la CE de handbal feminin contra Germaniei, intr-un meci care se va disputa la Kolding si care va incepe la ora 19:00. Confruntarea va putea fi urmarita LiveText pe HotNews. ro si in direct pe Digisport, Telekom si Look Sport.

Romania - Polonia, prefatat de fete, analizat de selectioner: Cum a fost catalogat meciul

De la ora 17. 00 Digi Sport, Telekom Sport, LookSport+), cele doua nationale invinse in prima zi se vor intalni, la Kolding, intr-o confruntare de totul sau nimic.

Asa am trait Romania - Germania la Campionatul European

Nationala feminina de handbal a Romaniei a debutat la Campionatul European impotriva Germaniei. Meciul va fi live text in aceasta pagina, joi, dupa ora 19:00.

CE Handbal (f): Romania vs Germania 19-22 Eliminarile, erorile si debutul cu stangul

Nationala Romaniei a inceput rau meciul de debut de la CE de handbal feminin cu Germania, tricolorele fiind conduse la un moment dat cu 8-2. Fetele lui Bogdan Burcea au strans randurile, au reusit sa revina si sa egaleze in minutul 37 15-15), dar din acel moment diferenta a fost facuta de cele patru eliminari din tabara noastra. Erorile copilaresti au contat enorm pe tabela, iar nemtoaicele s-au impus meritat, scor 22-19. Remarcata din tabara noastra: portarita Yuliya Dumanska.

Postul B1 TV va difuza vineri seara, la ora 22:00, documentarul MARADONA, O VIATA DE LEGENDA, in exclusivitate in Romania

Postul B1 TV va difuza vineri seara, la ora 22:00, documentarul MARADONA, O VIATA DE LEGENDA, in exclusivitate in Romania. Filmul prezinta povestea marelui campion argentinian, probabil cel mai.

Romania, meci decisiv, astazi, cu Polonia: Neagu e cosmarul lor! Cate goluri le-a dat

Dupa rezultatele din prima zi a Campionatului European in grupa D, e clar ca Norvegia si Germania vor merge in Main Round. Ultima calificata din aceasta serie va fi stabilita in functie de rezultatul meciului Romania - Polonia, astazi ora 17. 00, Digi Sport, Telekom Sport, LookSport+).

Raed Arafat: Romanii cu drept de vot vor putea circula fara restrictii pana la ora 01.00

Oamenii cu drept de vot vor putea circula fara restrictii intre orele 05. 00 pe6 decembrie, candvor fi alegerile parlamentare, a anuntat seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed A.

Campania electorala pentru alegerile parlamentare s-a incheiat azi la ora 7:00

Campania electorala pentru alegerile parlamentare s-a incheiat azi la ora 7:00, maine urmand sa se organizeze alegerile.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )