Libnet.ro
UNICEF

01:06

Help Net doneaza 100.000 euro pentru dotarea spitalelor din Romania, in lupta impotriva COVID-19

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Help Net doneaza 100.000 euro pentru dotarea spitalelor din Romania, in lupta impotriva COVID-19

Farmaciile Help Net directioneaza catre asociatia Daruieste Viata suma de 100. 000 euro, in scopul dotarii spitalelor din Romania in lupta impotriva COVID-19. continuă pe Wall-Street Ro

Help Net doneaza 100.000 euro pentru dotarea spitalelor din Romania in lupta impotriva COVID-19

Farmaciile Help Net directioneaza catre asociatia Daruieste Viata suma de 100. 000 euro, in scopul dotarii spitalelor din Romania in lupta impotriva COVID-19, potrivit unui comunicat remis miercuri AGERPRES.

Alexandrion Group doneaza 100.000 de masti medicale spitalelor din Romania

Alexandrion Group, cel mai mare producator si distribuitor de bauturi spirtoase din Romania, doneaza 100. 000 de masti medicale de protectie spitalelor din Romania, dar si angajatilor si familiilor colaboratorilor sai, pentru a sustine lupta impotriva COVID-19.

Toyota Romania doneaza doua aparate pentru ventilatie spitalelor Matei Bals si Victor Babes

Toyota Romania doneaza doua aparate pentru ventilatie Institutului National de Boli Infectioase Prof. Dr. Matei Bals si Spitalului Dr. Victor Babes din Bucuresti, in valoare de 70. 000 de euro.

Apel umanitar. Asociatia Ma bucur de Viata strange fonduri pentru dotarea spitalelor din Galati

ONG-ul amintit isi propune sa cumpere echipamente ATI si de protectie pentruSpitalul de Boli Infectioase, Spitalul de Pneumofiziologie si Spitalul de Copii din Galati.

COVID-19 |Fundatia pentru Copii Ronald McDonald doneaza 60.000 de euro pentru lucrarile de amenajare a sectiei ATI a Spitalului Ana Aslan

Fundatia pentru Copii Ronald McDonald se alatura luptei impotriva Covid-19 si doneaza 60. 000 de euro pentru a sustine lucrarile de amenajare a sectiei ATI de la Institutul National de Geriatrie si Gerontologie Ana Aslan. Sectia va deservi noul spital.

Comisia Europeana si Fondul European de Investitii deblocheaza opt miliarde de euro pentru finantarea a 100.000 de IMM-uri

Comisia Europeana si Fondul European de Investitii FEI - care face parte din Grupul Bancii Europene de Investitii) vor sa limiteze impactul pandemiei asupra intreprinderilor mici si mijlocii si asupra intreprinderilor mici cu capitalizare medie si deblocheaza opt miliarde de euro pentru finantarea a 100. 000 de IMM-uri, se arata intr-un comunicat al Executivului comunitar.

Comisia Europeana a rezervat 8 miliarde de euro pentru IMM-urile afectate grav de pandemie

Comisia Europeana a anuntat luni ca deblocheaza 1 miliard de euro pentru finantarea a 100. 000 de int.

SURSE: BCE vrea masuri in valoare de 1.500 miliarde de euro pentru a contracara criza coronavirusului

Banca Centrala Europeana BCE) le-a spus ministrilor de Finante din zona euro ca in acest an zona euro ar putea avea nevoie de masuri fiscale in valoare de 1. 500 miliarde euro pentru a contracara criza economica provocata de pandemia de COVID-19, au declarat o serie de oficiali pentru Reuters.

UE promite 15 de miliarde de euro pentru lupta tarilor vulnerabile din Africa impotriva COVID-19

Uniunea Europeana va garanta peste 15 miliarde de euro pentru a ajuta tarile cele mai vulnerabile in.

Guvernul promite un Program Operational de Sanatate de 4,1 miliarde de euro, pentru urmatorii sapte ani

Vicepremierul Raluca Turcan afirma ca Guvernul PNL se angajeaza sa puna bazele primului Program Operational de Sanatate cu sprijin european de la momentul aderarii la UE. Este vorba de 4,1 miliarde de euro pentru sistemul romanesc de sanatate incepand cu urmatorul exercitiu financiar 2021-2027.

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )