Libnet.ro
UNICEF

14:30

Comisia Europeana a rezervat 8 miliarde de euro pentru IMM-urile afectate grav de pandemie

România Liberă România Liberă,
Comisia Europeana a rezervat 8 miliarde de euro pentru IMM-urile afectate grav de pandemie

Comisia Europeana a anuntat luni ca deblocheaza 1 miliard de euro pentru finantarea a 100. 000 de int. continuă pe România Liberă

100 miliarde de euro pentru reducerea timpului de lucru, pe timpul Covid 19

Comisia Europeana a propus cel mai mare pachet de sprijin pentru sustinerea statelor membre afectate de criza provocata de coronavirus, se arata intr-un comunicat de presa al institutiei de la Bruxelles. Este vorba despre infiintarea unui fond numit SURE, in valoare de 100 miliarde de euro, din care statele membre vor putea lua imprumut sumele necesare pentru a sustine direct angajatii.

Comisia Europeana si Fondul European de Investitii deblocheaza opt miliarde de euro pentru finantarea a 100.000 de IMM-uri

Comisia Europeana si Fondul European de Investitii FEI - care face parte din Grupul Bancii Europene de Investitii) vor sa limiteze impactul pandemiei asupra intreprinderilor mici si mijlocii si asupra intreprinderilor mici cu capitalizare medie si deblocheaza opt miliarde de euro pentru finantarea a 100. 000 de IMM-uri, se arata intr-un comunicat al Executivului comunitar.

UE lanseaza o finantare de 8 miliarde de euro pentru 100.000 de IMM-uri

Comisia Europeana a deblocat 1 miliard de euro din Fondul european pentru investitii strategice FEIS), ce va servi drept garantie pentru Fondul European de Investitii FEI), care face parte din Grupul Bancii Europene de Investitii.

Comisia Europeana si Banca Europeana de Investitii aproba o finantare de 700 de milioane de euro pentru sectorul agroalimentar

Comisia Europeana CE) si Banca Europeana de Investitii BEI) aproba o finantare de 700 de milioane de euro pentru sectorul agroalimentar in cadrul Planului de investitii pentru Europa, pe fondul pandemiei de coronavirus.

Finantarea de 700 de milioane de euro pentru sectorul agroalimentar aprobata de Comisia Europeana si Banca Europeana de Investitii

Comisia Europeana CE)si Banca Europeana de Investitii BEI) aproba o finantare de 700 de milioane de euro pentru sectorul agroalimentar in cadrul Planului de investitii pentru Europa, pe fondul pandemiei de coronavirus.

Romania, parata la Comisia Europeana ca permite sacrificarea mieilor direct la ferma

Organizatiile pentru protectia animalelor Animals International si Animals Angels au depus astazi o plangere la Comisia Europeana impotriva Romaniei, pentru ca a permis anul acesta sacrificarea ovinelor si caprinelor de Paste direct la ferma pentru comercializare. Organizatiile internationale sustin ca masura este ilegala si cer anularea acestei derogari de la interdictia generala.

Comisia Europeana incurajeaza transferul de pacienti cu COVID-19 intre statele membre

Comisia Europeana incurajeaza si faciliteaza tratamentul transfrontalier al pacientilor si desfasurarea de personal in alte state membre, potrivit unui comunicat al CE. Comisia a emis, vineri, orientari practice in acest sens pentru statele member, potrivit Mediafax.

Comisia Europeana a extins cadrul temporar privind ajutoarele de stat pentru a sprijini economia

Comisia Europeana a adoptat, vineri, o modificare ce extinde cadrul temporar adoptat la 19 martie 2020 pentru ca statele membre sa poata sa accelereze cercetarea, testarea si fabricarea de produse relevante pentru coronavirus, sa protejeze locurile de.

AGENTIILE DE PRESA: Comisia Europeana suspenda taxele vamale si TVA pentru importurile de echipamente medicale

Comisia Europeana a anuntat vineri ca renunta, temporar, sa perceapa taxele vamale si Taxa pe Valoarea Adaugata TVA) pentru importurile de echipamente medicale, in ideea de a ajuta la lupta impotriva coronavirusului, transmite AFP.

Comisia Europeana suspenda taxele vamale si TVA pentru importurile de echipamente medicale

Comisia Europeana a anuntat vineri ca renunta, temporar, sa perceapa taxele vamale si Taxa pe Valoarea Adaugata TVA) pentru importurile de echipamente medicale, in ideea de a ajuta la lupta impotriva coronavirusului, transmite AFP.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.241 seconds )