Libnet.ro
UNICEF

08:30

Hibridul dintre un caine si o pisica exista: care este explicatia pentru animalul devenit viral

Playtech Playtech,
Hibridul dintre un caine si o pisica exista: care este explicatia pentru animalul devenit viral

Cu cat petreci mai mult timp online, cu atat ajungi sa dezvolti o fascinatie acuta pentru vietati neobisnuite, precum acest aparent hibrid intre un caine si o pisica. Micutul din imaginile adevarate a devenit viral, din momentul in care oamenii nu au putut fi siguri in privinta speciei din care face parte. Acesta este animalul . continuă pe Playtech

Nu mai exista cale de intoarcere! Andreea Balan si George Burcea divorteaza! Care este motivul deciziei radicale

Andreea Balan si George Burcea au decis oficial sa divorteze! Desi se zvonea ca solista avea de gand sa astepte ca el sa-si rezolve problemele cu justitia si dupa sa faca pasul, cei doi s-au decis sa-si incheie cat mai repede socotelile. Care este motivul pentru care vor depune actele de divort mai repede decat .

Care este limita normala de poluare in Bucuresti. Din ce cauza a fost depasit pragul de alerta

Poluarea a atins limite record duminica seara si luni dimineata in Bucuresti. Depasirile au fost de peste 900% comparativ cu limita admisa. Care este cauza trecerii pragului de alerta si ce spune ministrul Mediului despre acest episod de poluare? Care este limita normala de poluare in Bucuresti? Bucurestiul isi face loc in fiecare an in .

Ce inseamna, de fapt, daca ploua de baba ta. Care este adevarata semnificatie!

Babele sunt o traditie veche, de pe vremea Babei Dochia, la fel de veche ca si numerologia. Babele din luna martie se aleg inainte de prima zi a lunii. Conform traditiei, daca ploua de baba ta inseamna ca pana anul viitor, cand vei putea sa iti alegi din nou baba, va trebui sa fii foarte .

EXCLUSIV Cine este tanara cu care George Burcea a aparut in public. Care este, de fapt, relatia dintre ei

George Burcea s-a mutat din casa in care locuia cu artista Andreea Balan. Acesta a fost surprins ducandu-si lucrurile in casa unui prieten, acolo unde locuieste in prezent. EXCLUSIV Cine este tanara cu care George Burcea a aparut in public Mai mult decat atat, tot George Burcea a fost surprins si in compania altei femei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )