Libnet.ro
UNICEF

05:30

Ce inseamna, de fapt, daca ploua de baba ta. Care este adevarata semnificatie!

Playtech Playtech,
Ce inseamna, de fapt, daca ploua de baba ta. Care este adevarata semnificatie!

Babele sunt o traditie veche, de pe vremea Babei Dochia, la fel de veche ca si numerologia. Babele din luna martie se aleg inainte de prima zi a lunii. Conform traditiei, daca ploua de baba ta inseamna ca pana anul viitor, cand vei putea sa iti alegi din nou baba, va trebui sa fii foarte . continuă pe Playtech

Nu mai exista cale de intoarcere! Andreea Balan si George Burcea divorteaza! Care este motivul deciziei radicale

Andreea Balan si George Burcea au decis oficial sa divorteze! Desi se zvonea ca solista avea de gand sa astepte ca el sa-si rezolve problemele cu justitia si dupa sa faca pasul, cei doi s-au decis sa-si incheie cat mai repede socotelile. Care este motivul pentru care vor depune actele de divort mai repede decat .

Cum arata Nicholas, unicul fiu al lui Ilie Nastase. Care este acum relatia dintre cei doi

Asa cum scriam intr-un alt material, toata lumea il cunoaste pe Ilie Nastase ca fiind unul dintre cei mai mari sportivi ai Romaniei si ai lumii, dar putina lume ii cunoaste trecutul, din punct de vedere al familiei. Cum arata Nicholas, unicul fiu al lui Ilie Nastase Nicholas este unicul fiu a lui Ilie Nastase, .

ORBAN, DESPRE CORONAVIRUS: Nu e un pericol necunoscut, e un pericol care este cunoscut si trebuie tratat ca virus de gripa obisnuit

Premierul interimar, Ludovic Orban, sustine ca nu este un pericol necunoscut COVID 19, coronavirus, ci este cunoscut si trebuie tratat ca un virus de gripa obisnuit. El a mai spus ca au fost luate masuri pentru limitarea raspandirii coronavirusului in tara noastra.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )