Libnet.ro
UNICEF

23:00

Hillary Clinton si Donald Trump, decizii radicale dupa atacul armat din Dallas

Antena3 Antena3,
Hillary Clinton si Donald Trump, decizii radicale dupa atacul armat din Dallas

Cei doi candidati la alegerile prezidentiale din SUA, Hillary Clinton si Donald Trump, si-au anulat vineri intalnirile electorale in urma atacului armat de la Dallas, soldat cu moartea a cinci. continuă pe Antena3

Razboi intre Hillary Clinton si Donald Trump: O imagine antisemita pentru a-si sustine campania este tulburatoare

Razboi in mediul online. Hillary Clinton a denuntat un mesaj postat pe Twitter de rivalul sau republican Donald Trump pe care l-a considerat deschis antisemit, arata B1 TV. Multimiliardarul Trump.

Marine Le Pen, despre alegerile prezidentiale din SUA: Daca as fi cetatean american, as vota cu oricine in afara de Hillary Clinton

Presedinta Frontului National din Franta, Marine Le Pen, a afirmat ca, daca ar fi cetatean american, l-ar vota pe republicanul Donald Trump la alegerile prezidentiale din Statele Unite .

Ce recomanda FBI in cazul Hillary Clinton, dupa finalizarea anchetei

Biroul Federal de Investigatii FBI) a anuntat marti ca si-a incheiat ancheta privind utilizarea de catre Hillary Clinton, in perioada in care a fost secretar de stat, a unui server privat de email, si a transmis dosarul justitiei, recomandand ca actuala candidata democrata la presedintia SUA sa nu fie urmarita penal, relateaza Reuters, DPA si AFP, citate de Agerpres.

Hillary Clinton nu scapa! Departamentul de stat al SUA redeschide investigatia in cazul e-mailurilor fostului secretar

La doar o zi dupa ce Departamentul de Justitie al SUA a urmat recomandarea FBI de a nu o urmari penal pe fostul secretar de stat Hillary Clinton, Departamentul de Stat anunta redeschiderea unei anchete interne cu pr.

Falsa moarte a hackerului Guccifer. Cum a fost folosit romanul intr-o petarada mediatica legata de Hillary Clinton si FBI

Informatii despre disparitia sau moartea romanului Guccifer au fost vehiculate pe parcursul ultimelor zile in SUA si au fost puse in legatura cu o presupusa lichidare a hackerului pentru a bloca o ancheta FBI in ceea ce o priveste pe Hillary Clinton.

Scandalul e-mailurilor: Departamentul de Stat al SUA redeschide o ancheta interna, care o vizeaza pe democrata Hillary Clinton

Departamentul de Stat al Statelor Unite va redeschide ancheta interna in cazul candidatei democrate la alegerile prezidentiale, Hillary Clinton, pentru utilizarea unui server privat pentru e-mailuri in perioada in care a fost la conducerea institutiei.

SUA alegeri prezidentiale : Bernie Sanders ar urma sa treaca oficial de partea lui Hillary Clinton

Democratul Bernie Sanders, fost candidat pentru investirea partidului pentru algereile prezidentiale din Statele Unite, ar urma sa isi anunte oficial sprijinul pentru Hillary Clinton, in cadrul unui miting electoral care va avea loc la New Hampshire.

FBI: Hackerul roman Guccifer a mintit, nu avea acces la serverul privat al lui Hillary Clinton

Hackerul roman Guccifer, pe numele sau real Marcel Lazar Lehel, a mintit atunci cand a spus ca avea acces la serverul personal al candidatei democrate la Casa Alba, Hillary Clinton, a declarat James.

Seful FBI: Hackerul roman Guccifer a mintit, nu avea acces la serverul privat al lui Hillary Clinton

Hackerul roman Guccifer, pe numele sau real Marcel Lazar Lehel, a mintit atunci cand a spus ca avea acces la serverul personal al candidatei democrate la Casa Alba, Hillary Clinton, a declarat James Comey, directorul Biroului Federal pentru Investigatii FBI), scrie The Daily beast.

Scandalul e-mailurilor: Hillary Clinton nu va fi pusa sub acuzare. Pozitia sefului FBI

Candidata democrata la alegerile prezidentiale din Statele Unite, Hillary Clinton, nu va fi pusa sub acuzare pentru ca a utilizat servere si o adresa de e-mail private, in perioada in care s-a aflat la conducerea Departamentului de Stat, a anuntat miercuri ministrul Loretta Lynch.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )